已經到撚左英國了[7]#wail#pig

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
lm
邊洗咁麻煩
叫個dominos外賣/打去3既cs咪得
3個鐘都好啲
5個鐘真係坐到腰骨都直埋
搭飛機去英國都已經忽必烈啦,唔爭在
請問呢個係咩apps嚟
National express官網,唔係app
大學即試過 beggarbus 10 鎊由倫敦去愛丁堡
真係坐到天荒地老....依家應該頂唔順
我college試過坐通宵車去ldn
落車朝早8點乜都未開
玩完喺KingX門口瞓咗晚
之後再通宵車返man
呢啲行為真係college嗰時窮學生都做得出
重有為左省錢一鎊買一大包粟米片
食足一星期三餐再飲人地 hostel 剩底的 Cadbury chocolate powder...
依家真係做唔出 真係太青春
窮學生一定做過仲有一樣就係火車匿廁所唔比錢
家陣咁大個人 比人週到真係面都黃
又爆一個POST
無時間追樓主post幾日
就係忙緊睇租屋
Send email 、 同agent 講電話、睇樓
搞到我勁頹
因為無工作又話唔授我租
有d agent唔識轉數(其實係hea) ,就算講肯俾一年租都唔租俾人
有d agent 就無問題會幫你問業主
lm
用英文估
又要留名
今朝見到上個post咁快爆,要極速追埋五百幾個留言
仲要追追下突然死兩次機,部6s睇怕就快收皮,要買部新機過大英
New po lm
係咪得我會通頂
感覺買左車驚人偷可以買返個samsung smart tag 或者 air tag
樓主請問你lotr入境時買咗邊隻保險,同埋係咪要買定六個月?唔該
半日無撳入黎又爆post ???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞