【羽毛球撚入】羽毛球集中討論區(4)連同黃藍店整合

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
炒狗/後備拍冇用過/一次過買幾支想做主力拍點知發覺唔啱用
其實都冇咩拍炒得起
好打既熱門拍 yy自己都keep住出 zf2 arc11 呢類
得ti10呢d古董 如果全新就值少少錢
仲有bp
不過都只係炒貴dd
話說如果dpro出bp就好原色真係唔好睇
d pro原色已經好好揮手區
當連2012litited zf都復刻雖然個樣都係有少少唔同,個feel就完全唔同
暫時舊色a11 z speed都叫炒得起嘅
其實新舊色打感有冇分別
有冇試過
z speed有,舊色重過新色
你買黎試下
呢啲肯定伏
就咁睇圖都好多疑點
袋唔係arc系列 有線 仲要噴埋logo
有牌
arc11舊色全新市價應該近二千
拎埋實物睇應該仲有好多
例如logo 字體 防偽貼紙等等
買拍都係幫襯有實體鋪既賣家穩陣d
正乜撚嘢品
支那term嚟
香港叫真貨
倉底就有可能 而家全部過千啦,加曬價
一定假拍,有期諗住入啲假拍粗用,110蚊唔記得人仔定港紙一塊,咁啱有塊exactly 呢塊
放鬆個身,轉腳腰先再用隻手嘅力,其實隻手唔洗好大力
佢個黑色貼紙正路會寫埋ARC11JP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞