【羽毛球撚入】羽毛球集中討論區(4)連同黃藍店整合

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
羽波撚仲自私 book一個場已經頂撚死個籃球場
你諗下一隊人霸幾隊人嘅嘢仆街啲,定幾隊人霸一隊人嘅嘢仆街啲囉
玩具撚真係特別戇鳩 香港從來唔會得一個羽毛球場有人book
仲要連topic都唔識睇 死返出去睇你堆左膠奶共黑猩猩強姦犯玩馬嬲搶球啦
有嘅
平日朝早7點
收皮啦 中學打校隊又要利申定先入得黎咁惡呀?就係打過先知羽波on99我睇nba都係至撚憎睇rmbj
公共設施就係咁用,手快有手慢冇,邊個book到先就係個個,有乜好怨玩具一隊有成10條友打,羽波2個人已經開得game 你數人頭都知邊範仆街啲就算唔係籃球,班友book排球場又咪係搞到羽波撚book唔到場,咁又唔撚屌?
玩具撚得一個都打得啦
羽毛球夠可以四個人雙打,四個場十六人啦
你喺#401 淨係講籃波場,咁咪講籃波囉
應該要pay咗先
係你一入嚟就喺到屌 有咩on9又講唔出 係咪連中學學界都畀人屌打搞到依家憎羽毛球呀
可能是被屌打師
我喺隔離po辣到佢搞到佢入嚟踩場
一入黎條友就埋怨玩具撚霸住個場 我加句討論就變左喺到屌你都幾幽默我就算比人屌打都可以入黎個post啦下話
會唔會有羽波撚去籃波撚po到怨?
你的確係入羽波po屌羽波撚喎,你冇腦記嘢都可以碌返上去睇
自己入嚟引戰,駁唔到仲喺到spin又扮無辜
你真幽默 又無啦啦喺到話羽毛球on9
語無倫次咁好可憐 出返去玩玩具啦,當可憐你唔同你計較喇,唔好喺到死纏爛打好肉酸
佢又敗走

book唔到場真係多得呢d撚樣唔少
炒價買場咁戇尻仲大大聲
快樂級就打返街場啦我地呢啲想練都冇場練
炒價都食 on99
冇錢賺你又開拎嚟辛苦?
係都留返俾我買嚟練啦
炒同買都係on9
anyway炒狗死全家,佢老母做雞生花柳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞