[突發] 歷史重演!Whizoo 炒人!!!

1001 回覆
1334 Like 21 Dislike
唔夾wo
應該唔關佢事 Jon unfollow whizoo 都冇unfollow佢
先思行集團有限公司,簡稱先思行集團,以及先思行(英語:AV CONCEPT HOLDINGS LIMITED,港交所:0595),在1980年由蘇煜均(主席)博士創立,名為「先思行有限公司」,一度由行政總裁蘇智安管理,而隨著蘇智安於2017年12月26日起辭任其執行董事及行政總裁,蘇煜均由當日起兼任行政總裁職務。

2017年11月15日,AV Concept(0595)宣布,斥資1,000萬元進軍新媒體業務830 Media,包括成立全新網媒《Whizoo》,共羅致14名《STAKK》的前員工組成班底,並由蘇智安弟弟蘇智燊擔任公司行政總裁,製作幽默影片,並從日常生活取材,以引起年輕人共鳴。而從2018年3月至9月期間的中期業績可見,由830 Media Limited所代表的網際網路社交媒體業務已錄得營業額440萬港元,貢獻來自於創意內容孵化器830 Lab Limited及Whizoo Media Limited。
老細係藍?
炒一個定又炒晒?
之前唔係都傳佢quit/離開咩?仲咩會變咗俾人炒
五台之首竟然做唔住
高價搶喇!
Sun So 唔似啵 同埋佢同Jon佢地都好close 似fd咁 好難想像突然間反面
淨係炒jonjon?
請得carmen已經on9
我都係... 冇jonjon嘅大字典whizoo冇今日!

Happy ig story
似係走埋?
happy 嗰story
成個台最中意jonjon...
幾鐘意jon jon
Arm channel同FH要快手搶人
呀包做下把位比jon jon撚都幾好笑嘅
係咪証明班友唔適合做youtuber?
你睇view數同員工數目都唔成正比
我諗happy der仔 嘉欣 包同will都會跟住走㗎啦 但kovis未有聲氣
似係大炒?唔止jonjon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞