[突發] 歷史重演!Whizoo 炒人!!!

1001 回覆
1334 Like 21 Dislike
我就覺得唔只一隻狼喇
jonjon果8隻字好耐人尋味 好明顯whizoo分左兩大勢力
修都係無嘢撈諗住試下做
我諗佢哋都無諗過咁快咁紅
冇左靈魂
力王傻下傻下咁先正
仲有熊仔頭
成個台得JonJon好啲 炒JonJon = 個台摺得
Whizoo 啲人做短劇又浮誇得嚟又唔係好笑
做其他節目又好悶 帶唔起個氣氛
節目定位又好奇怪
唔知啲人走左可以去邊
k 偷食?
諗諗下佢間屋咁近公司係咪炮房黎
係有人話見到佢同偉伯喺九龍灣行呀嘛
Whizoo咪喺九龍灣
但冇圖做證據
點解咁多人信
屌唔好啦。。。
Will is good
咁其實游學修呢轉博得好盡同好好彩
海底撈月撈番d captv 舊粉, 善用豪腎d 痴線野,再tune 低痴線度/ 溝d 俗野/ 大路野/再加小小炒作先會吸到fans ,當然都睇到佢係好有心搞channel 同拍片

Whizoo 當初有冇好似captv 咁調教咗一班咁cult 咁癲嘅fans 先? 唔易嫁
成件事真係好奇怪
究竟佢得罪咗老細啲咩
連台柱都要炒

究竟出咗咩事 唔通Jon Jon 真係咁有問題
推!
大字典都冇特別?佢哋真係好有心 特別係jonjon
高薪換過班人仲好
反正有的是錢
依班人係紅的話
views數就唔會咁差啦
係依到先講到whizoo咁好
阿肥勾人夫勵志 d定cat girl有男朋友 勵志d
見到都會睇大字典 但又未覺得其他片有四台咁好睇
最中意睇大字典 仲要係jonjon主持嘅大字典
個台咁霉 如果要繼續點都要大改革
改革唔炒台柱點叫改革
勁shock....
知你地有mon po, 無論現實幾咁黑暗, 都好想多謝你地帶黎既歡樂同正能量呀
同路人頂住呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞