[突發] 歷史重演!Whizoo 炒人!!!

1001 回覆
1334 Like 21 Dislike
whizoo只係一個平台 我哋睇嘅係人
老細們應該食撚咗屎先會炒台柱級嘅人

大隊走啦 再留都冇意思 老細咁把炮咁有錢咪請過其他人replace囉
佢地都做得辛苦
邊有錢
whizoo???大公司黎??
利申 由stakk 睇到佢whizoo

佢地做utube 係keep 住有自己style 唔商業化
但如果又係因為政治打壓趕走一班咁出色嘅人,真係好可惜
睇whizoo最大原因都係睇jon jon
art director
多謝佢回應 但冇計 佢回應網民個態度show到佢份人冇品
Push
我好掛住港女Simon 啊
唔熟,有冇懶人包
遲早到其他channel
支共要整頓香港
2017年6月,消息指Stakk行政總裁勞敏琪於內部會議上指員工太本土化為由,裁走24名來自資訊科技部門(IT)員工,相當於公司四份之一人手。公司希望IT團隊可轉攻內地市場。[6]到同年8月11日有不少員工,包括節目監製、主播及內容創作人等收到解僱信,只剩下財務部及營業部等後勤部門約7名員工。有員工認為高層覺得內容「好廢」,故一次過解僱大部份員工。[7]

其中14名員工另起爐灶,在2017年11月11日正式營運新網媒Whizoo Media,由香港上市公司AV Concept「先思行」注資並提供工作空間
好似未grad?
準備去100毛啦
究竟2021年的香港會變得更好還是更差呢?
我們都不能夠肯定 唯一可以肯定的是
WHIZOO繼續陪大家 發放歡樂
在黑暗裏同行
最後 祝願大家 亂世平安
身體健康 新一年繼續努力尋找快樂
💪🏻香港人加油!
- 🇭🇰香港2020大字典🇭🇰Jonjon結語✨

多謝WHIZOO💛
已經取消訂閱
我地對於名真係冇咩所謂 stakk whizoo之後一定仲有
Whizoo 狼人殺
好人點解成日都輸
比試當真害死
齊上齊落如果成班自己出黎搞一定支持
又有想法又有design又有火
見你地有mon post想同你地講聲加油 我哋鍾意嘅係你哋 你哋去到邊都會支持你哋
再唔係去電台都幾好
100毛都沉曬啦
都無廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞