已經到左英國了[5]#wail#pig

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
我冇lloyds acc
同埋留資料果陣冇留過呢個英國電話

附link
https://online-security-device-protection-fcs.com/lloyds/lgin.jsp.php?VT.ac=Account/Activation&t_cookie=JLCRTNFJ8O9AF27VSCLBTV29W7NZNLFM0CEMG2W3ZK87XBOF#

各位可以自己search下
㩒入去我諗冇問題的
最緊要唔好入任何資料入去
唔洗問一定呃人 點會唔用返lloyds domain
我揀個包早餐既bnb諗住慳
去到個host話雪櫃屋企d野任食,變相包3餐
窮撚限制思想
晏晝仲買左袋KFC比我食

講起ibis,原來我就係附近
個host教唔好搭的士,很撚貴的
有免費巴士搭
肯撚定是假
煮撚完是醜晚
一陣post

有shuttle bus的
點解你個host咁好
屌你
重點係
英國冇香港政府
英國冇死黑警毅進仔
英國有言論自由
英國有免於恐懼既自由

已經足夠
佢話普通巴士去機場附近唔洗錢的,同司機講就得
你個host
抽油煙機
https://www.londontoolkit.com/lhr/heathrow_local_buses.htm
果時都睇過好似免費, 不過最後無揀機場附近d酒店同埋唔識搭
原來如此 我用國際牌佢開我3000磅
我都等緊英國牌 但係都要睇過英國牌都要2000磅
我住東倫敦可能算高危地區
唔好提
都估到你有返咁上下猛料

當你祖國銀行戶口見到第一次入帳既數 就會好安慰

Trust me 同埋可以大大聲講 屌你老母 有交稅架

是醜晚
牛扒鱈魚+whisky wholegrain mustard sauce
舊魚痴撚哂底煎到爛撚左很撚樣衰

落左whisky deglaze
之後忽發奇想試下落舊wholegrain mustard落去
連埋鏟返起脆脆地既肉碎幾撚好味
雖然淡左少少 係調味既問題
總括黎講個concept是岩的
今晚正常好多

建議去買枝 gravy 玩下唔駛咁dry
信唔過d gravy
自己deglaze仲好
你可以上英國警局網查下crime rate
一查就知自己個區治安如何
保費平與貴好大程度都反映到你個度嘅治安
唔信你試下報價個陣填另外一個治安好嘅地方
你就知個分別係邊

除左銀行,仲有短訊會昆你有包裹
例如扮post office,hermes
前幾日都收到個扮香港郵局既sms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞