一個A0毒L和O4女神的故事 (2)

1001 回覆
181 Like 9 Dislike
作者已死
同我刮杜震出黎
點會秒,樓主好似要拖到150集呀
阿康賣figure, 買家係諾少,知道咗件事,然後出錢叫阿康唔準再出現係女神前面。
阿康幫完150萬後,避開女神,然後女神又俾其他人追到手
之後談婚論嫁,阿康又出現喺婚禮上,然後女神又唔結啦。一直loop 一直loop
真心鐘意樓主呢類故
因為正正係我每晚訓前都會ff 既情節
然後阿康賣完figure 再上大陸賣埋腎肝同眼角膜先夠錢救藍,之後Athena 好感動但都係當阿康係朋友,同時繼續受Fred 溝最後結埋婚,之後阿康付出所有但冇任何回報,連一世最愛既figure 都冇埋。

加更未呀樓主
figure 賣到150賣 唔係真事呀
呀康絕版figure有價有市,即日已經賣曬d figure。但仍只籌到一半費用,唯一諗到方法就係過大海想搏一搏。係賭場賭左兩日兩夜後都未夠150 萬,正心急之際見到諾少都係賭場入面,呀康即刻衝過去向佢發出挑戰,要同諾少對賭。
諾少拎住4條A,大叫:「狗公康我話你知,你今日贏既機會係0呀!哈哈哈」
點知開牌呀康拎住同花順,但賭左兩日呀康已經攰到行唔郁,將成件事講曬比諾少聽要佢幫手拎錢返去救人,諾少聽完覺得呀康有情有意,決定幫佢。
諾少講曬成件事比Athena聽,仲同佢講:「呀康有情有意我已經中意左佢,你收左錢就唔好再搵呀康,你呢d死港女都係想收兵姐,你玩左呀康咁耐乜都夠,以後唔好再接近呀康。」
諾少真男人
推推推
諗起求婚大作戰
咩都會FF 好快訓著
唔係 係樓主啲情節我成日都會自己幻想
仲有冇?
白日夢
你哋可唔可以唔好咁癲

琴日先玩心臟,玩何醫生
今日又玩賭錢,又玩諾少同阿康BL
又賣心肝脾肺腎……
哈哈………
其實雅典娜班姊妹同我中學最深刻個女友啲姊妹好似
個陣我得知有人話我襯唔起佢 亦都有人話我好好
但佢比較buy 襯唔起佢個邊
糾纏左成個高中 到頭來都係我自己忍痛分開
成件事好卑微 其實只係佢無愛過我
我設計呢個情節時都有諗過金額可以有幾大
阿康出嚟做嘢嗰9年以嚟
唔會完全冇積蓄
阿康係節儉嘅人
住一人公屋租金唔貴
平時唔買嘢、唔去旅行 (除左去北海道之外)
使得最多錢係買figure
同埋最近三年開始溝女嘅使費
如果佢買嘅figure絕大部分都有升值嘅話
加埋個數可以好大
(雖然150萬真係吹大咗)

我都要講句
本故事純熟虛構
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞