一個A0毒L和O4女神的故事 (2)

1001 回覆
181 Like 9 Dislike
會唔會係去廁所會留低電話啊
唔通又係sad end? 屌有啲唔想追
其實sad ending 係同Athena一齊
Happy ending 係同Rachel一齊
跪求有Happy ending
正路依家Athena係A4
O4階段過左
係Wor, 如果阿康同Athena一齊, Athena 咪會變O5咁就文不對題la

原來樓主之前一早話Rachel拍過3次拖, 就係特登留左個大伏筆
最後真正ge O4女神係 Rachel
可以瘋狂同Rachel食Omakase
你地咁講 阿康拍咗拖都唔係a0啦 又文不對題咩
最後athena同阿康都係bro咗大家
然後阿康醒覺有個好女仔Rachel等緊佢
最後一齊仲破埋處
真正嘅happy ending
搞下笑je, btw 阿康係故事ge設定本身都唔算太毒la, 至少有班兄弟, 同埋肯屢敗屢戰咁溝女。
樓主發現,係喎,離左題
最後艾倫上身,這個嘛,我也不知道
無錯其實依家鋪排緊Athena再一次拒絕阿康
然後阿康發現Rachel先係最好嘅嗰一個
最後同咗佢一齊
樓豬個標題係寫故事啫
無話最後要一齊㗎
我又覺得樓主應該唔會寫Athena再拒絕阿康 淨係會話雙方都唔會再行前多步, 只會keep住係一對可以傾心事ge好朋友, 而係同 Athena 不斷傾心事ge期間, 阿康就發現 Athena 想要ge另一半, 完全唔係佢果type, 佢係永遠都做唔到. 樓主呢幾篇講 Athena d追求者/兵, 就係想比較阿康同佢地ge差距/分別。

不過都係等樓主寫埋呢段幾個人同阿康點一齊爭Athena 先la
睇嚟有啲經歷
請堅強
Take care
我都覺得同Athena一齊唔係好事
阿康睇得Athena太完美啦
但唔傷過唔痛過,唔會識得死心
世間上男女所謂嘅好朋友
都只不過係掩飾緊對另一方嘅感情
好想Athena拒絕阿康 然後比阿康知道Rachel先係最適合佢
現實中咁好條件ge 女神多數係比人寵壞哂。
係咪女神都好,香港好多女仔都比人寵壞晒
得罪個lok少阿康間公司/athena老豆間公司仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞