民聲冰室 正式加入渣家軍

375 回覆
21 Like 236 Dislike
民聲唔係渣家軍 本人雖然不同意佢嘅行為但表示尊重
撈亂左
一單係魚革推滾油車撞食環
另一單係南亞仔打到食環危殆
但兩單當時網民都係撐
蝗語佢地用咗好多年
應該係d記者中文質素問題
根本就做齊啲人想做嘅嘢
打鳩啲鎖車保安同打鳩啲食環
做呢兩份工啲人不嬲畀人屌到仆街
不過人哋真係落手做啫
pin 完再開多個 post 道歉啦
我一開始淨睇標題都以為佢真係渣家軍
追咗幾頁先知係你 fake news 鳩屈人
開多個 post 起碼冇追 post 既人有機會知道返係 fake news
打到保安傷殘又真係狼
不過更加唔會懷疑佢政治取態
隻南亞狗亂鳩屈人渣家軍都唔係第一次
老實講係有黃店唔鐘意龍門啲搏出位作風架啦
渣狗嗰啲單單打打暗串嘅就話可以屌
但係有啲純粹表達意見都比人屈埋一份
條友真係天生分化撚嚟
是但啦
黑店就唔會食
好撚好食架
屌你老母
唔黑吖
幾好人,之前冇堂食佢話我知邊到有位坐
但衞生就爭d
3單傷人案底 仲要係未反送中之前做 打到個保安傷殘 都可以合理化
仲要有人用黃之峰有幾多案底黎比 屌你咪撚拎啲人格有問題既黑底爛仔黎侮辱gphone啦
睇comment真係笑到仆街
平時我都好少係呢啲post留言 今次見到有人講呢間黑店真係忍唔住
連登: 渣家軍!藍店!黑店!

現實: 日日排晒隊
係未佢串完龍門 ,龍門軍先起底搵佢黑歷史

如果一早知佢個底,知佢扮黃搵食但唔講,咁你班仆街其實係黃圈定龍門圈? 踏親你主人條尾先出黎踢爆?
黃絲唔會打人
火龍勁黃 19年仲同狗講唔需要佢地維持秩序 唔好屈火龍
本民前竟然喺反送中之前就想用滾油淋食環狗
我對本民前扮黃揾食表示失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞