民聲冰室 正式加入渣家軍

375 回覆
21 Like 236 Dislike
2014年 同2021年 比?
睇下有冇舖肯出聲比位佢地做團購啦
其實咪另類批鬥,邊個一幫瓏門既,我就搵人去你group攻擊,再係自己group到煲大佢
同文革一樣
佢而家轉左去街邊
唔係想幫佢講說話
但你記唔記得魚蛋係因為咩事發生
2014 年市民對食環唔係無績怨嫁wor
佢係渣家軍就另一回事啦
但打食環點都唔會歸類做黑掛
屌,以前幫襯過筲箕灣嗰間
應該都少,或者想都唔敢
我上面都有講,呢種另類批鬥已經發生緊,邊個一幫瓏門既,我就搵人去你group攻擊,再係自己group到煲大佢
被告牽涉另一宗同類案件,本月15日在東區裁判法院開審。早於2003年,被告與兄及弟三人因為不滿保安鎖他們違例停泊的私家車,因而圍毆保安,被告更用14吋長電筒施襲,該保安雖然事隔6年,但仍須靠枴杖步行。
本案則發生在今年3月7日跑馬地浣紗街民聲冰室外,食環署二級督察陳啟峰昨供稱,當晚8時許與同事打擊非法擴展食物業行動,巡至民聲時發現有人正將餐廳外的桌椅搬回店,遂要求見負責人登記資料

佢本身已經有三次傷人案底
蘋果係人血報紙?
留言正撚到。

未串9龍門前 就抱着唔好分化,佢扮黃都好過扮藍,潛移默化下,可能遲下會變真黃?

依家人地串9龍門,就出黎話一早覺得佢扮黃
屌你老母,你唔早撚d講?留番呢家先講?
阿萊泰菜
渣黑
呢個月食過2次.
D 嘢越嚟越差. 難食程度已經有19年既 8成
19年 年尾 40分
20年 4-6月 90分 (比人西唱到冇客拍烏英既時候)
20年 8-12月 75分
今個月 60分
係啦,你講埋呢啲又另一個故仔啦
只係單純同食環開片唔算得係啲咩啫
嗰陣有小犯淋食環滾油全高登叫好嫁
即使覺得肥佬黎on9 都唔係咁話佢掛 如果一個人係黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞