民聲冰室 正式加入渣家軍

375 回覆
21 Like 236 Dislike
咁關Marco咩事
鋪位佢嘅佢有權唔借
民聲有冇好似渣哥班仆街咁龍門一有事就抽水,特登笑鳩龍門?
定係今時今日唔認同龍門嘅就係渣家軍?
無論對龍門持正反睇法嘅黃店我覺得都可以接受
黃店之間唔fd唔合作冇所謂,唔好人西式狙擊就得

至於渣哥水門班仆街,唔係佢地帶起個頭,黃圈事非起碼少7成
物以類聚
應該係
今時今日仲會想盡辦法鬥死其他店嘅
只有渣家軍
而家大家都難做,正常嘅做好自己就算啦,仲搞9其他人做咩
你啱呀 依家唔係想撐瓏門 只不過想睇渣軍仆街
又話黃藍係政見黑白係良知,依家就屈人政治立場
咁又冇錯 標題個推論的確去得太遠
愈黎愈覺得USB南亞仔係中共既人

最弊班人西已經搞緊個group
同埋依家好多黃page 都要人歸邊咁制
黃page常見有以下情況:
你post 瓏門? 就一班渣粉屌鳩你再屌瓏門
你批評渣軍? 一班渣粉屌你,再屈你係龍衞兵

令到有時真心想幫下瓏門/ 發現渣軍問題既人唔再出聲
唔借鋪就叫鬥死?
人哋覺得理念不合唔想同龍門合作就叫鬥死?
渣哥人西嗰種追擊先叫鬥死喎
淨係覺得佢好L 煩.
利申: 渣哥, 龍門 2間都食
市民肯幫襯多D龍門佢地做乜都冇用
龍門都係得三間要撐番起佢其實唔難
facebook最大嗰幾個都係渣家軍唔好問點解
打食環有咩問題
執法部門唔反抗得?
你誤會咗佢 佢就係話民聲冇咁做 所以唔算
個group主好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞