死亡嘅過程係點樣.....應該冇人知

74 回覆
16 Like 0 Dislike
成日好攰囉 如果發生我上面講既不斷彈啲畫面出黎個日仲慘 成個人超攰 好似用左好耐腦咁
同埋成日頭痛
ching 本身咩導至暈左
交通意外 彈開左8米
所以我先話好似訓左咁 因為由出事到入院中間我完全唔知咩事 失左憶 所有野都係事後個交通警話我知
姐係由意外之後你都無見到類似上面2位咁話會去左一個地方or見到白色/光...之後有對話咁...呢d都無?
咩都冇
剩係知醒左郁唔到訓左係icu
唔簽牛頭馬面同意書
姐係點
啲光人識講廣東話?
定係用傳達意識嗰種形式係度講野?
個男人聲講廣東話?
又要問 問完又質疑
意識 像腦裡有把聲咁 但唔係一句句子讀完先知講乜 而係閃一下就知佢成句句子講嘅意思
咁一開始睇真係似講故台我有信, 當係其中一個ref.
得意在你係件事入面你係有控制能力....定其實都無..好似發夢咁
多謝分享 睇黎一樣有白色/光.....同人聲wor...btw唔好再試啦
以上有分享左既都同樣有講到白,光,聲但大家都處於生命未終結之後醒返...當然啦...好似有位巴講如果再行遠d....個情境係可能得佢知(真係走左)希望可以有更多經歷過既人入黎講下(係比大家做ref. 唔係要大家去試...生命可貴)
有控制權 成件事我冇講嘅仲有好多閒雜嘢 我係有自己主動周圍行 好奇地去旅行咁 有好多知識 可以任由晌空氣中讀取 例如你想讀晒成本中華新字典 係可以一閃就成本出現晌個腦度 只係你唔需要再用嘅時候係會忘記 同上返肉體嘅時候肉體腦會忘記 由例如你見倒前面幾百公里有間屋有條女沖緊涼 你想去𥄫嘢 係可以你想去睇....就已經到咗
Lm
其實所謂眼前黑係講緊個人仲有意識?(個腦好麻痺好攰?咁其實你係仲有意識) 定係無晒畫面 咩都唔知(好仲訓教咁)
除左就死啦其他乜都無
無聲
無想法
無痛
唔知出面發生咩事

算咩
個post名應該改做「分享瀕死經驗」
西藏度亡經有講
本身係睇吓有冇人係胎盤已經有意識或者記得個片段...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞