[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (48)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
講cutting ,建議WH dsb與否都係

但fw 勝在啲五金

不相伯仲
講多句
TCB 個件大戰個cut 又係長到仆晒街
大戰款三代cut

不過2K就有交易

接受到就得

真係黑人問號
巴打你冷靜啲
我純粹睇唔過眼你成日有啲topic傾開就走埋黎一盤冷水加埋3隻標誌性
又唔quote又唔剩請問你又係唔係好單打

我真係冇特別為乜野護航既意思,人各有喜好,再講我連件cushman實物都未見過

討論下有時真係冇必要下下起晒剛咁,如果觸動到你神經咁我講聲sorry先
哦咁樣 都係嘅有時品味嘅嘢真係好過人

你唔講我都唔知邊啲topic一盤冷水 ?
都係真實反映用家意見唔係9 屌

不過令你睇唔過眼都唔係幾好
*個人
我頭先態度都唔係咁好,sorry巴打

唔使sorry 上連燈勿認真 大家討論下
2k加多少少買其他好過
Tcb個件玩性價比 而且仲有件原版對照做
佢係個cut同五金跟唔足 不過都係有誠意之作 又有t-back
T-back要The Rock先著到
有件Freewheelers Owen Natural 買大左個size
size 16,全新,淨係屋企試著過,大約似40碼
有冇巴打啱,平兩舊
https://t.me/sky88trash
洗一洗會唔會岩著d
睇左下spec洗兩次之後會縮定,就咁睇數字又好似啱著洗唔洗好呢
WH DSB三個月,仲未見泥黃
工裝有咩牌子好推介 成日想搵街鋪行下又冇乜好路數
有冇巴打試過去Levi’s 新港中心間tailor shop改牛
個質素如何?之前係fb group 到見啲人改得好靚
有得加塊古布落去
3個月咁快有野睇
有冇人訂左take v 件toys McCoy 皮嬲
Blackstudio?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞