[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (48)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
Agree 冇骨不如唔好著
有冇巴打買過 Prologue 既everyday trousers ?
1400-1500 rtw 仲不如tailor made,唔講其他淨係講布,加多幾百起碼都有Dugdale 布
巴打有冇介紹,想買條 linen
shoe like pottery d cons款都想試下
Cons款 我覺得一般
Deck shoes 易襯d

今個月買左2對其實無咩特別唔係特別舒服
邊間買? size呢?
我係日本網買
https://landharmony.com
但香港哩間應該有得訂
https://www.pereffs.com
size 佢話要比cons size down 半碼-1碼
我2個碼都著到但唔size down 應該舒服d
唔該哂,我都有買過converse jp,見佢網就話跟呢個。pereffs無我碼,我要28.5 cm
Brown's/ Dream 整條Irish Linen 褲囉
搵佢訂28,支持下小店囉我有對doek 係佢到訂
Bear個cs仲未覆我email 件嘢已經係東京國際郵便局
唔驚啦哩到已經大把人接手
可能啱著呢

睇佢32 30都好似唔係幾大條
冇得咁估既
覺得Alden對990仲舒服過penny
係咪我腳有事
你對penny係suede定shell先
Suede就好正常啦 個底太薄 冇咩support
我豬仔108 著31,710買左條32 岩岩好,係個褲長計錯,攪到吊晒腳
吊得好勁? 巴打幾高 710本身唔係玩吊吊地腳㗎咩
我190,度其他褲內長31吋都夠我摺褲腳摺到吊腳,
但呢條醒唔起要計埋縮水長度而家未摺都幾吊下
我170 買L28 岩岩好
17字頭表示買牛剩係試過太長冇吊過腳
Suede啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞