垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵 (3)

330 回覆
47 Like 2 Dislike
就算佢地乜都唔做 攤凍都係樓主on9仔自己攞尼

死都唔肯報消委海關 日日係連登怨婦式叫人應機叫人幫你po上fb 開頭撐你嗰啲都唔撚知你做乜鳩

兒登仔幫你炒起單野真係幫到盡 自己行多步去開file都唔肯

其實單野己經畀樓主自己收左皮 成手好牌可以搞到咁撚樣 果然去得飛馬都係智障
呢度係咩事?
唔追究

繼續屈你又點 你告佢誹謗咩

你消委個電話都唔敢打啦
今晚開台屌柒連登啦
會唔會伙拍手工佬同海馬一齊屌鳩兒登仔呢
幫撚咗佢, 等佢冇得繼續柒
玩神打戰神上身未? 標童呀

不如直頭問佢係咪畀A sir 禁錮佐玩密室出唔到文
佢youtube 無被禁,除非畀人禁室用唔到電腦
扮死狗呀 屌你老母 平時就開口埋口兒登仔 連登狗
你道歉先啦 柒頭撚
地獄狗老細話林仔 深藍路 同佢一致認為讓治好小家架
一開始我仲係頭post話飛馬玩撚完 而家比佢冷回應到好似冇發生過事咁 過一排又正常生意

而家似係樓豬玩撚完多d 乜春都冇 等回應 食屎都似
飛馬:多謝提醒
遲下搞多次1蚊骨場
唔介意幫手清哂1660 呢d骨架
我其實今晚準備搵飛馬架喇
我其實有搵過下佢嗰邊啲熟人架喇
不過都係要等林仔個直播
我可能call上台講下單野
日日淨係識係我啲post到叫我報消委海關
你係咪先係叫春嗰個?
屌你我一開頭講撚左退左訂
報黎有幾大作用 佢今晚唔撚應咪報囉
催乜撚野姐
隔離一早有人報左你見到有咩成效先
佢真係唔應我報有咩所謂?
受唔受理你自己諗下
我報撚完你有著數?
日撚日喺到催 等埋今晚個直播唔得?
呢個又係咩事?
企硬d好喎 睇個勢而家你又好似比佢撚狗
開個追故已經知你咩用意啦
上兩個回應冇論點淨係識話人水魚兒登仔垃圾
知道我講左唔報之後懶住持平中立針撚住喺到帶風向
你咪同老細玩uno飲茶等住先囉
唔係 屌真係比少少時間我
我唔理林仔點啦
咁如果佢開台借個位比我去講下單野
我咪去講囉
講完佢結果都係唔理我咪去消委開File囉
師兄Confirm 撚仔今晚會開台講?
係我而家落街買定爆谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞