垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵 (3)

330 回覆
47 Like 2 Dislike
你呢啲擺明帶風向就收皮啦,我都嬲讓治咁冧善,但完全唔會係你果個態度,一定要人告
咁唔係咁多人想咁煩
俾大家知佢咁仆街都夠啦
都十點幾, 小花應該唔會開台...另外個怨婦就算開都應該唔會再講
睇黎大家D爆谷都係要收返埋下次再食
我就冇睇開電腦野嘅

但係你咁樣一句怕煩 同助長佢地黑店嘅行為有咩分別?

人地就收訂去跟埋一齊炒卡 炒到個價高哂

而家難得有位去入佢地 又唔把握

受害者肯去入佢地嘅話 起碼都可以阻嚇到佢地嘅行為

咁遲下佢地唔驚 咪又係繼續炒落去

最後受害嘅 咪又係我地消費者
其實如果你懷疑飛馬逃稅你都可以去告

其次 讓治已經退咗訂

第三 今次受害者唔止讓治一個 佢哋甚至連一千蚊賠償都冇 雖然讓治都冇收

太多個post係好麻煩 不過睇完呢個post都係覺得唔好集中討論好啲
唔係想屌樓主而且唔覺得樓主有問題
不過樓主真係太好人
一對佢地好少少
班仆街就得吋進尺又屌樓主貪心又玩抺黑
上面又有個spin去樓主身有屎唔敢告
屌你係咪飛馬啲同事
海馬上水
飛馬老細嚟了

唔係話人貪錢架咩
老細係同我傾完
傾左好耐成兩個鐘 過程態度都好好
該閙既我都鬧左
同佢傾咁耐今次係真係算有誠意
唯一衰既係之前反應好慢
offer比我既野我覺得合理
佢顯示卡跟Msrp既計劃
無論佢之前做到幾錯都好
如果做到既話
我係真心佩服欣賞
我都希望佢做到
咁我都唔再追究
但係佢個cs真係有待改善
黎緊我都唔再開新post喇
巴打有興趣可以繼續討論
每星期MSRP顯示卡既計劃,咁既舉動其實真係可以隨時搞到自己間鋪執粒,話哂一張卡要食咁多骨先分到張。
其他人係到講話告唔告飛馬,根本就想人地做而自己就唔駛做,煩人地而唔駛煩自己,想借人刀搞死飛馬,如果樓主你陪佢地發神經就真係憨鳩喇,慘過俾飛馬黎多鑊
飛馬本身都唔抵幫 俾人告係其中一個後果嚟 自己攞嚟
辛苦你咁夜出嚟搞分化 但係我未訓
唔好講到個個都迫害飛馬咁
根本成鑊野都係自己即時反應差後續處理更差
已經俾人印象咁負面下下搵youtubers擋刀再搞呢搞路搞鳩讓治巴仲搞埋間mark i出嚟做大龍鳳
告唔告都身敗名裂唔使玩落去

又講撚到個個都叫讓治巴告
明明大家都好尊重讓治巴決定佢想點都會撐佢
只要佢覺得接受到都會支持

計我話你臨尾仲想攞尾彩鳩噏先真係想飛馬死
諗得咁長遠真係辛苦晒你
隔離post真係有人好想我告
有人洗太平地
又講撚到個個都叫讓治巴告
明明大家都好尊重讓治巴決定佢想點都會撐佢
只要佢覺得接受到都會支持

你睇我對上幾條友既留言就已經知幾想借樓主刀啦,仲話好尊重讓治巴,咩叫"望左咁耐 人地賠$1000蚊撚你狗再潛水",咁叫尊重
Sor冇睇
我就真係冇所謂總之追討到巴打覺得自己應有嘅野就ok
就算飛馬真係俾人告都唔奇啦一你睇幾多苦主出嚟講
連登有, forum有, EPC谷都有
飛馬早幾日係facebook出聲明個陣已經好多人提到成段文字好多位都踩到底線好大機會中海關/商品說明條例
係咪佢地出嚟告都叫想整死飛馬?
唔係個個都有渠道搵人幫
淘寶都假一賠十啦
起碼賠十倍訂金啦
一千
硬碟使唔使收訂
一千蚊先
飛馬幾時執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞