垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵 (3)

330 回覆
47 Like 2 Dislike
你仲交個身去人哋主場,你究竟想點啊
大大話話都見咗你幾個post,多多少少對你性格有個睇法,你去人哋主場咪盞比人哋撚鳩你
之前我都叫啲巴絲打唔好屌你,而家連我自己都睇到燥燥地
唔係WO
我想睇樓主上去啊
想睇下撚仔會唔會當面屌7下樓主
正面問下佢點解覺得樓主小家都好啊
樓主上去入mic應該會比護林犬咬死...
同埋佢地D曲解+圍爐手法好團結,出面留言唔O岩聽個班會比佢ban哂,成個場面就會搞到讓治巴打好尷尬
佢咁樣係同入圍村同白衣人挑機冇咩分別...
睇下佢直播講乜先 再考慮下
我都唔建議你上去果個爛仔飛機場
一開始打算同你講道理就唔會搞到今日咁
就算肯認低威,撚仔呢個小氣友一定口服心不服
利用你打造返個形象
上唔上去小事 過左今晚先
飛馬如果都係Hea鳩我或者唔覆我
咁我違背自己講過既嘢都好
企硬咪去消委會
佢做唔做野一回事
依家飛馬真係好撚冇誠意 乜撚聲都唔出
我等又等咗喇 時間都比左
你思維改變少少 將粒花生由睇飛馬點死 轉移到睇樓豬點畀人撚就唔會燥架啦
支持 !
點解你會對飛馬呢間垃圾仲有期待?等佢回應?
佢玩尻你4個月而家offer賠$1000當你狗咁撚...你都仲可以等佢回覆?
佢連個堆$1垃圾 就算佢放顯卡出黎,搵自己友去抽可以左手交右手佢都懶得做,你覺得佢有冇誠意?
佢$1特賣場一個星期 就算7張3090佢都可以左手交右手,佢都懶得做
同飛馬呢D 垃圾講誠意?
樓主你...真係其實會唔會太淋..
真係聽到都有少少燥
開台未
己經對樓豬冇期待 我覺得樓豬跟本存心玩鳩兒登仔
有咩同海關講啦
或拜山詳談
點解要係咁踩連登
自己追故模式睇下佢
就係睇完先至覺得佢係黎搞事
再LM

等睇結果, 你呢單又係灰色地帶

個人經驗, 報海關同報警無用
我之前美國買野用集運,
比間集運整唔見左某樣貨(有人爆開個箱再改細個箱)

報左但都係只限留記錄
結果間集運梗係唔賠, 又係拖字訣
好似你咁上網出PO
間傻仔集運仲打黎要我登道歉POST, 唔係就告我
弱智, 我同佢講, OK, 我等你律師信
直到現在
因為太多樓豬尼啲on9仔
搞事你啲用詞咁似epc用顯卡磨鳩啲廢老嘅

你係咪都好驚條on9仔報消委海關呀?
懶撚得理 直接block算
由第一個post開始望
到而家都仲未去告飛馬電腦

究竟係真係告唔入 定係唔夠膽走去告
係你先頂得順佢咁耐
咁多人想spin
又spin
人地告唔告有咩問題
望左咁耐 人地賠$1000蚊撚你狗再潛水
咁都唔去take action 作進一步行動?

你又想間黑店蒲頭 但你又唔告佢
佢地肯定睇中你地呢點先唔肯上水賠償啦

講真 起碼走到去開file 要去和解佢地先識驚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞