魔力寶貝正服強勢回歸(43) 今個星期五 爆肝準備

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
咁急做咩等FB更新link好過啦
封測都玩
佢未準備好個登入器就唔好叫人上官網download啦
今日補假 聽日先做野
琴日已經放咗日
小編影緊新相,請稍等
想搓小編個心多過玩初心魔力
就咁睇,好似好平
你可以試下搵男人代替住先
狗也不吊,搓自己個波就知咩料啦
del game唔洗再裝
聽朝先同你地講發現有問題 再拖延
各種死症
基本啦
一陣出po 封測3日改1日
改短無可能,50大關。可能話改測一星期
爆肝啲稱號都跟唔上 到時個個5~60但仲要路邊的小草
一陣出po 封測3日改1日
改短無可能,50大關。可能話改測一星期
爆肝啲稱號都跟唔上 到時個個5~60但仲路邊的小草
唔會啦, 佢原本3日, 係因為星期5開始, 6同日放假唔返, 所以總共測3日
如測1日, 咁佢星期六日總要返去日日熄左個封測佢
唔怪得星期五測
無眼睇系列
Ching心水清
可以remote熄既
親愛的法蘭城勇者:

封測將於明天(4月16日)早上10:00開啟。由於分流規則變更,原啟動器會出現閃退問題,勇者們需要重新安裝啟動器方能正常進入遊戲。安裝方式的選擇,建議有以下兩種:

👉【最快捷方式】直接下載新版啟動器,並覆蓋到原遊戲的安裝路徑文件夾(安裝包內附有詳細的操作說明,請請勇者進行查閱),【新啟動器】下載地址:
https://mlbb-cdn.originmood.com/download/cg_launcher.zip

👉【不懂覆蓋怎麼辦?】可以選擇重新下載整個遊戲的安裝包,卸載原包後進行重新安裝,下載地址:
https://mlbb-cdn.originmood.com/download/cg_origin.zip

😄另外,收到眾多勇者的建議,我們將把封測雙角色等級達成獎勵中的30級獎勵修改為【封測認證書】,認證書使用後可獲得永久稱號:封測勇者!(注意勇者於公測後可透過會員帳號選擇一個領獎角色,無法丟地以及進行交易)

關於之前發佈的有獎小問答,非常感謝大家的參與!經過評論區查閱,每道題都有勇者答出了正確答案,獎勵✨“驚喜卡時撲滿(隨機開出1-3小時卡時包)”✨也已解鎖成功,將會在封測開始時全服發放給大家。封測福利的追加是為了讓大家在封測期間有更佳的體驗,而公測的獎勵及補償我們也在籌備中呢,請勇者們繼續留意後續信息的公佈。
永稱
得 30lv爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞