魔力寶貝正服強勢回歸(43) 今個星期五 爆肝準備

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
btw, 如果一個人無屬性,用屬性反轉係有無用
冇屬=被全克
係咪會變滿屬
問題就係你點樣可以長控人地輸出
不嬲都可以預判超潔
就算無,咪下一round
你咁既計法,係要幾乎每round 你都控到,仲要係控到輸出,咁先有可能有用

但你隊得1忍1輸出,姐係得番 1.5輸出
人地係2.5輸出
係大家忍既機率都係差唔多既情況下

人地就係打得輸出比你多

你計番咒機率,要中兩個戰,有幾高機率,中少一個戰,人地就同你一樣1.5輸出

仲要人地明知你搞佢戰,人地都唔預判潔咩會唔會太紙上談兵
100lv 唔講十技咁仲有咩用
文字魔力日常今日主角係咒術pk,又可以拗番幾十個留言
咁第一rd 一定係全石
唔通你巫唔放超恢走去放潔10咩
好早前已經講過,睇運當然會有輸,但計長遠黎講,勝率係比你玩咒一定高

你純粹計一場,咁實有輸贏啦
我意思係,佢本身已經無屬被剋,咁再加個屬性反轉會唔會再有效果
100lv到時都出左2.0啦
一定有神盾嫁wo
除非佢拖到下年先開就另計啦
玩魔力最緊要有火
但係你pvp賽唔同你打天梯積分嘛
最多咪同你打bo3
除左調位同轉水晶
唔多唔少一定有出位
0 點算都只係0
咁咪係
你咪全石,你只要中唔晒兩個戰,就已經蝕左
人地第二round 巫潔,傳補,super

你要建基於每round 都要中左兩個戰,你先有輸出優勢

你當你咒百發百中咩
咁計不如講番70lv 或者 50lv好過啦
100lv 仲要等佢開,都唔知講緊幾耐之後暫時無討論價值

到時佢開d 咩新野或者改d 咩設定你都唔會知

計咁遠兼未知既野根本離地到講黎都無用

我覺得佢有可能改一改舞者出番都唔定啦,有咩好講
咁唔一定中你兩戰
中你傳巫 一樣扣到你戰鬥力
無話實中
可一樣可以磨嫁姐
我咪講過 夠串你可以4因果一傳咁車對面都得嫁
係人都知 當大家同lv 裝同一起點
就變左睇邊隊運氣好啲嫁啦
如果你隻忍下下兩動兩暗 拖乜野垃圾隊都可以收你皮啦
計一場永遠都有運氣成份
計十場甚至更多,就係實力既表現
你要講單場運氣既話根本無需要討論
老老實實未升到封頂我都唔會食再生洗黎pk啦
開50lv pk大賽 初心好似有講過唔開
舞者講到永不開放
你話賊仔都話會改下啲偷竊物品
不過到時一定有改漏
你中傳巫,人地就2.5 vs 你 1.5戰力
咁梗係講運氣以外既野架啦
齋講運仲洗乜討論

不過咁,如果傳巫忍咒vs 傳巫忍戰,我相信會打到有人無mp

我只能講,係長遠而言,後者勝率高過前者,但計單場就無得好講,太受運氣影響

但你pk 唔係計單場架嘛
所以咪話未知既野根本無得好講
咁梗係based on 而家個setting 講
我當你pk 賽頂盡比你bo5
個勝率邊有你講到差咁遠
依家個setting 咪就係下半年開2.0 亞城囉
咁點解神盾唔可以拎出黎講
傳巫忍因魔 勝率應該係最高
好似成日都係佢兩個?
我唔知比賽佢點計
但如果下下都單場輸勝
咁都係計相同隊形既隊伍勝率邊種高
無人話只計你自己果場

而家係比較緊隊形優劣呀嘛係咪先
咁當然係講所有隊伍加埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞