魔力寶貝正服強勢回歸(43) 今個星期五 爆肝準備

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
你問下有無friend隻router有vpn
有的話叫佢send個file比你
你裝個open vpn之後import個file就得
詳細自己google
點解要用風精
特殊系剋盾掛
咁係都用火/水晶啦
閪盾唔係火風咩
潛盾地水
神盾火風

隻紅靈單冰大大力
不過唔知對面無開寵10技定限左唔比出
見唔到寵出10法
同埋唔知點解中量級pk賽
我見到啲人用火焰鼠同黑暗鳥人多
變左玩敏魔寵
如果你每一兩日reconmect一次 應該唔會有大問題
我連睇youtube都會用vpn 好多時連續一個星期都無問題
youtube 個種斷
又唔同你online game 斷wo
我有用黎試水藍 可能我好彩啦
pk前你唔會知對方用咩晶用咩寵
所以開打前都係估估下
所以我咪話可以搵私服黎試左斷唔斷
再睇埋公測
大不了 退錢 30日內
就算唔斷
兩年都係5舊水 豪比佢啦
唔該哂
我研究下先
之前香港時間夜晚都玩到
不過每個鐘都斷一次 一登入番左下就話咩ip 轉左
唔知關唔關佢封海外VPN 事
呢場jm9
打到勁亂
最後果場驚左弓手不斷集火,最蠢既打法

傳巫果隊輸出明顯唔夠
得隻劍仲要成日唔中
對面成堆唔怕魔既

弓手好勁,亂射收殘血
btw, d 傳巫根本補唔到血
果晚佢封咗海外ip後,用nord連台灣就玩到大斷為止
最蠢既打法係集火戰系,人地一拉一補搞掂
不過大家都魔寵之下 弓手果隊唔太驚魔,打唔痛
隻魔單冰都成千嫁啵
大家都魔寵
弓手果邊大部分都無比魔打得好甘
但劍士果邊不斷比人魔到殘血然後弓手收頭

仲要為左解咒而唔控血,最後一場仲集火,根本打到亂晒

人地打到你殘血慢慢收都得
反而幾場後期隻咒根本連咒都無出或唔中
你已經亂晒,唔知控血定救人

劍士果邊除左中咒之外既時間。連控血都做唔好
係咁無知又點會識比個vpn人呢
佢地d密碼四圍寫架
條友都有講
第一隊用3雄打到去決賽
隻巫又唔知做乜鳩下下第一rd 潔10
本身頭兩場雙方忍暗得太好,咁都無辦法,同埋第二場本身劍果邊係有優勢,對方已經殘血,點知又暗到,搏火輸左

第三場劍果邊隻巫開始痴左線,一開波不斷潔都唔放恢,死左人又唔救要傳師救。正常你4條友滿血根本應該一個救一個放恢或者一個救一個超補或T補補埋死果個,點知又放潔

到半血先開始放恢,對面隻咒都已經廢鬼事放咒,不斷成班放魔
玩巫師真係唔柒得 一柒左就無可挽救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞