2016-17 LIHKG香港女神聯賽所有結果暨升班附加賽賽程公佈

52 回覆
5 Like 3 Dislike
LIHKG香港乙組女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-26 6pm-12am
周慧敏vs游蕙禎

LIHKG香港甲組女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-27 6pm-12am
麥美恩vs譚嘉儀(模)

LIHKG香港冠軍女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-27 7pm-1am
張曦雯vs岑麗香

決賽將會以正負評投票,個post會係開賽果時至開,請大家留意
我都會將個post轉返過黎呢度既

咁加時點算

正負評都好難會打和啦,當打和咪即post延長比賽時間囉
反正好多盲毛過左鐘都照入黎投,大家聯賽果陣都不時見到

其實係咪想試不記名投票
LIHKG香港乙組女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-26 6pm-12am
周慧敏vs游蕙禎

LIHKG香港甲組女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-27 6pm-12am
麥美恩vs譚嘉儀(模)

張曦雯vs岑麗香

決賽將會以正負評投票,個post會係開賽果時至開,請大家留意

咁加時點算

正負評都好難會打和啦,當打和咪即post延長比賽時間囉
反正好多盲毛過左鐘都照入黎投,大家聯賽果陣都不時見到

其實係咪想試不記名投票

唔係,純粹決賽得1場1場咁樣先玩正負評
去返聯賽就無呢個可能
除非回覆評分可以加到顯示晒正負兩項
唔係既話都無得改,我唔會一戰一post,技術上實比人入
游蕙禎喺乙組升班附擊敗周慧敏,奪得最後一個升班甲組資格,恭喜晒
我睇超聯有鋰電芯 直接唔使睇post
我睇超聯有鋰電芯 直接唔使睇post

即係咩李佳芯有咩唔妥
張曦雯vs岑麗香

冠聯開左未
張曦雯vs岑麗香

冠聯開左未

因為係正負評,所以會開果刻先有
sor
冠聯係28號

2017-5-28 7pm-1am
張曦雯vs岑麗香

冠聯係28號 冠聯係28號
收到,廢事在果邊又忍唔住串條傻的嗎?
經過全場同2次加時之後
麥美恩最終以1分之微搶到最後一架升上冠聯既尾班車
恭喜晒
亦感謝譚嘉儀今日為我地帶黎一場咁刺激既賽事
張曦雯擊敗左岑麗香,成功拎到最後一個升班港超聯既升班資格,恭喜晒
以至,今季聯賽正式全部告一段落,新一季各組聯賽參賽女神名單如下,我地8月再見(休季都有友誼賽既,同埋環冠席位賽事都可以投下既)

2017-18 LIHKG香港超級女神聯賽
朱千雪
李佳芯
謝安琪
陳穎欣@SG
李靜儀@SG
馮盈盈
林嘉欣
簡淑兒
陳瀅
倪晨曦
麥明詩
趙慧珊@SG
杜小喬
苟芸慧
陳嘉倩
張曦雯

2017-18 LIHKG香港冠軍女神聯賽
莊錠欣
袁澧林
文詠珊
岑麗香
劉佩玥
鄧麗欣
黃心美
彭慧中
黃翠如
陳煒
林泳淘
簡幗儀
孫慧雪
陳嘉寶
陳法拉
沈卓盈
黃心穎
麥美恩

2017-18 LIHKG香港甲組女神聯賽
陳華鑫
車泳希
Me Chan
張沛樂
譚嘉儀(模)
姚子羚
陳庭欣
朱茵
梁凱寧
郭藹明
吳嘉熙@SG
杜如風
黃智雯
梁嘉琪
朱晨麗
李施嬅
劉穎鏇
游蕙禎

2017-18 LIHKG香港乙組女神聯賽
黃德藍
林映蔚
陳寶珊
蔡思貝
周慧敏
駱文捷
何雁詩
胡琳
陳潔玲
蘇麗珊
陳婉婷
勞嘉怡
湯洛雯
賴慰玲
王敏奕
歐鎧淳
朱智賢
菊梓喬
收到,廢事在果邊又忍唔住串條傻的嗎?

你點睇耶人岑麗香支持者幫張曦雯改淫賤花名?
點解你唔敢回應?
LIHKG香港女神聯賽 季後研討大會
將會喺本月17日開幕,歡迎大家一齊黎討論由大會提出既幾項重大議題
一見到有鋰電芯:

今日為環冠盃附加賽抽籤作試驗
預定呢圈會喺7月尾,8月頭舉行兩回合賽事
LIHKG香港女神聯賽 季後研討大會
將會喺本月17日開幕,歡迎大家一齊黎討論由大會提出既幾項重大議題

等等,仲執緊個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞