2016-17 LIHKG香港女神聯賽所有結果暨升班附加賽賽程公佈

52 回覆
5 Like 3 Dislike

超級聯賽
冠軍: 朱千雪
環冠盃分組賽: 朱千雪、李佳芯、謝安琪
環冠盃附加賽: 陳穎欣@SG
降班至2017-18冠軍聯賽: 莊錠欣、袁澧林
0分淘汰出局: 岑晉晴

冠軍聯賽
冠軍: 苟芸慧
直接升班至2017-18超級聯賽: 苟芸慧、陳嘉倩
升班附加賽: 張曦雯、文詠珊、岑麗香、劉佩玥
降班至2017-18甲組聯賽: 陳華鑫、車泳希、Me Chan、張沛樂
* 魯芬† 季內逝世光榮引退

LIHKG香港冠軍女神聯賽升班附加賽四強首回合
2017-5-20 7pm-12am
劉佩玥vs張曦雯
岑麗香vs文詠珊

LIHKG香港冠軍女神聯賽升班附加賽四強次回合
2017-5-25 7pm-12am
張曦雯vs劉佩玥
文詠珊vs岑麗香

甲組聯賽
冠軍: 孫慧雪
直接升班至2017-18冠軍聯賽: 孫慧雪、陳嘉寶、陳法拉、沈卓盈、黃心穎
升班附加賽: 麥美恩、譚嘉儀(模)、姚子羚、陳庭欣
降班至2017-18乙組聯賽: 黃德藍、林映蔚、陳寶珊、蔡思貝

LIHKG香港甲組女神聯賽升班附加賽四強首回合
2017-5-21 7pm-12am
陳庭欣vs麥美恩
姚子羚vs譚嘉儀(模)

LIHKG香港甲組女神聯賽升班附加賽四強次回合
2017-5-22 7pm-12am
麥美恩vs陳庭欣
譚嘉儀(模)vs姚子羚

乙組聯賽
冠軍: 黃智雯
直接升班至2017-18甲組聯賽: 黃智雯、梁嘉琪、朱晨麗、李施嬅、劉穎鏇
升班附加賽: 周慧敏、游蕙禎、駱文捷、何雁詩
從聯賽系統中出局: 余香凝、蓋世寶、鍾楚紅、李嘉欣

LIHKG香港乙組女神聯賽升班附加賽四強首回合
2017-5-21 2pm-7pm
何雁詩vs周慧敏
駱文捷vs游蕙禎

LIHKG香港乙組女神聯賽升班附加賽四強次回合
2017-5-23 7pm-12am
周慧敏vs何雁詩
游蕙禎vs駱文捷

加入至2017-18乙組聯賽: 湯洛雯、賴慰玲、王敏奕、歐鎧淳、朱智賢、菊梓喬

我地衷心感謝喺呢一季入面有投過票,幫手推過post既巴打絲打好安答~
無你地既支持,我地未必可以堅守下去
未來,我地都會繼續衝過去,希望你地投過又好,未投過都好,將來都會黎投下,多謝大家
👍🏻👍🏻👍🏻
李幸倪輸
hana I love you
李幸倪輸

爭一票
李幸倪輸

爭一票

可以拎啲票去打盃,底票有4票,會轉移去盃賽提名
到時你地可以再提多次
呢度投定逐round開po
呢度投定逐round開po

每組一個時段一個post打晒2場4強首或者次回合,仲會有文字直播,十足足球比賽咁撚精采
總共6個post咁囉
貝貝勁過小強,最後一輪攞一分玩多一季

係我錯,唔記得投佢對家

係我錯,唔記得投佢對家

我寧願貝貝走,玩多季咪即係柒多一年

係我錯,唔記得投佢對家

我寧願貝貝走,玩多季咪即係柒多一年

係咪要一死以謝天華
https://lihkg.com/thread/249965/page/1
冠聯附加賽場已開,睡了
甲組升班附加賽決賽將會由麥美恩vs譚嘉儀(模)
乙組升班附加賽決賽將會由周慧敏vs游蕙禎
LIHKG香港乙組女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-26 6pm-12am
周慧敏vs游蕙禎

LIHKG香港甲組女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-27 6pm-12am
麥美恩vs譚嘉儀(模)

LIHKG香港冠軍女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-27 7pm-1am
張曦雯vs岑麗香

決賽將會以正負評投票,個post會係開賽果時至開,請大家留意
我都會將個post轉返過黎呢度既
周慧敏vs游蕙禎

麥美恩vs譚嘉儀(模)

張曦雯vs岑麗香

決賽將會以正負評投票,個post會係開賽果時至開,請大家留意

咁加時點算
留名
周慧敏vs游蕙禎

麥美恩vs譚嘉儀(模)

張曦雯vs岑麗香

咁加時點算

正負評都好難會打和啦,當打和咪即post延長比賽時間囉
反正好多盲毛過左鐘都照入黎投,大家聯賽果陣都不時見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞