美女廚房真心高質

443 回覆
339 Like 15 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=cIKPbxb0psI

瞬間變臉

綜藝效果姐 偽人邊有可能咁易on air開拖

佢嗰下真係扯扯地火
佢兜嗰陣都笑得有啲尷尬啦

即刻諗起呢個gag幾勁

梁炳load 咗陣之後get 到嗰下都好笑

小方真係好撚小氣
有晒兩輯係大陸啲網盤

link
2009年.....真係話遠唔遠話近唔近
椋名凜「屎味喇沙米線」菜式

在2009年7月12日播出的《美女廚房》,日本模特兒椋名凜(Rin)烹調的「屎味喇沙米線」菜式,令人反胃之餘,更令錄影廠臭氣瀰漫。當日她煮馬來西亞喇沙,切墨魚時沒有放墨汁,加了蝦膏後,再放鮮奶企圖將顏色調勻,混合起來的氣味令人反胃。評判之一的林敏驄形容是「日本地底泥」,其他評判亦指那啡色糊狀物體似糞、氣味亦似糞。梁漢文先後試嗅了兩次,他忍不住躲到布景板後嘔出來。眾人見狀皆不肯試食,隔著口罩扮食,黃宗澤大無畏脫口罩試食,他即時吐出兼用白花油漱口再衝入廁所。有位16歲的現場觀眾,試食後不但衝入廁所,更令他出現食物中毒,需要入ICU(深切治療部)兩天作深切治療。

林敏驄作弄椋名凜,搭膊頭逼對方吞下自己煮的「喇沙米線」,他給對方為「-10000分」,其他評判一律評節目史上最低的「-10分」。

痴撚線

呢d先係綜藝

梁炳仲走去喪爬之後瀨左胃炎食一個月藥

痴撚線

肥仔觀眾入ICU
bili有哂2季美女廚房

發現支那狗低級趣味,譚伯啲on9 gag都哈哈哈哈哈哈

從來唔開彈幕阻撚住哂

從來唔開彈幕阻撚住哂

睇啲支那自大撚仲好笑過條片 椋名凜煮屎都可以引伸去反台日
見到個post即刻去睇番先
個時播出黎成日笑撚到仆街
ok仔都死左lu
假架d奶
依句串緊邊條女
張繼聰加農夫做新主持有冇得諗
假架d奶
依句串緊邊條女

freeze成隊人
記得有集廖碧兒整蟹
整整下講左句
'我濕哂 下面果d係蟹水'
而家睇返佢地d衫勁leung
周中
假架d奶
依句串緊邊條女

3個都係啦下話

佢地串得黎有d風度 農夫ok 但張繼聰應該無佢地三個串得咁仆街

如果再拍以tvb做法一定搵龜頭bob,梁裂唯果堆

在2009年7月12日播出的《美女廚房》,日本模特兒椋名凜(Rin)烹調的「屎味喇沙米線」菜式,令人反胃之餘,更令錄影廠臭氣瀰漫。當日她煮馬來西亞喇沙,切墨魚時沒有放墨汁,加了蝦膏後,再放鮮奶企圖將顏色調勻,混合起來的氣味令人反胃。評判之一的林敏驄形容是「日本地底泥」,其他評判亦指那啡色糊狀物體似糞、氣味亦似糞。梁漢文先後試嗅了兩次,他忍不住躲到布景板後嘔出來。眾人見狀皆不肯試食,隔著口罩扮食,黃宗澤大無畏脫口罩試食,他即時吐出兼用白花油漱口再衝入廁所。有位16歲的現場觀眾,試食後不但衝入廁所,更令他出現食物中毒,需要入ICU(深切治療部)兩天作深切治療。

林敏驄作弄椋名凜,搭膊頭逼對方吞下自己煮的「喇沙米線」,他給對方為「-10000分」,其他評判一律評節目史上最低的「-10分」。

痴撚線

呢d先係綜藝

痴撚線

肥仔觀眾入ICU

肥仔入ICU仲上埋報紙
呢套野最on9就係最初頭要睇班天使跳舞

That's not my name !

有聲

痴撚線

呢d先係綜藝

痴撚線

肥仔觀眾入ICU

肥仔入ICU仲上埋報紙

最緊要無咩星肯做嘉賓主持

佢地串得黎有d風度 農夫ok 但張繼聰應該無佢地三個串得咁仆街

最緊要無咩星肯做嘉賓主持
吳雨霏
https://www.youtube.com/watch?v=cIKPbxb0psI

瞬間變臉

綜藝效果姐 偽人邊有可能咁易on air開拖

佢嗰下真係扯扯地火
佢兜嗰陣都笑得有啲尷尬啦

即刻諗起呢個gag幾勁

梁炳load 咗陣之後get 到嗰下都好笑

小方真係好撚小氣

就係要咁MEAN先夠好笑,幾成功可以俾你地講足咁多年

俾D掌聲先啦!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞