美女廚房真心高質

443 回覆
339 Like 15 Dislike
原來d美少女廚神後尾全部都出哂道

全部做o哂靚模咁滯
第一季 Amanda S.飛釘 正到
即刻扯扯地

ps. 自己搵圖啦

全部做o哂靚模咁滯

唐素琪
三個主持分工好好
梁漢文負責嘔
万刀甲負責得罪人
鄭中基負責成個氣氛
今時今日邊度搵啊
記得有集amanda s
全部人比十分
周中條淫蟲比九分
要amanda s kiss佢

佢真係好正
有冇全部打包

全部做o哂靚模咁滯

好多簽晒公司先上去玩
睇緊

全部做o哂靚模咁滯

好多簽晒公司先上去玩

係嫁 !?
其實有冇人睇過現場
好好奇係咪全部一齊開始煮
定隔幾分鐘咁

試食一個都起碼十分鐘啦
無理由叫全部一齊停
最尾果個成碟野啉凍哂 ?
睇緊

啱啱睇完呢集
尋日都忍唔住睇左集
忍唔住一口氣煲哂咁多集
睇緊

啱啱睇完呢集

暴龍哥做咗男神
万刀甲同條女散咗
雪雪結咗婚就來做老母
睇下先發現自己老啦
睇緊

啱啱睇完呢集

暴龍哥做咗男神
万刀甲同條女散咗
雪雪結咗婚就來做老母
睇下先發現自己老啦

咁就10年

全部做o哂靚模咁滯

唐素琪

Jeana

全部做o哂靚模咁滯

唐素琪

Jeana

jj
椋名凜「屎味喇沙米線」菜式

在2009年7月12日播出的《美女廚房》,日本模特兒椋名凜(Rin)烹調的「屎味喇沙米線」菜式,令人反胃之餘,更令錄影廠臭氣瀰漫。當日她煮馬來西亞喇沙,切墨魚時沒有放墨汁,加了蝦膏後,再放鮮奶企圖將顏色調勻,混合起來的氣味令人反胃。評判之一的林敏驄形容是「日本地底泥」,其他評判亦指那啡色糊狀物體似糞、氣味亦似糞。梁漢文先後試嗅了兩次,他忍不住躲到布景板後嘔出來。眾人見狀皆不肯試食,隔著口罩扮食,黃宗澤大無畏脫口罩試食,他即時吐出兼用白花油漱口再衝入廁所。有位16歲的現場觀眾,試食後不但衝入廁所,更令他出現食物中毒,需要入ICU(深切治療部)兩天作深切治療。

林敏驄作弄椋名凜,搭膊頭逼對方吞下自己煮的「喇沙米線」,他給對方為「-10000分」,其他評判一律評節目史上最低的「-10分」。

痴撚線

呢d先係綜藝

梁炳仲走去喪爬之後瀨左胃炎食一個月藥

睇字都笑到gap gap聲
其實有冇人睇過現場
好好奇係咪全部一齊開始煮
定隔幾分鐘咁

試食一個都起碼十分鐘啦
無理由叫全部一齊停
最尾果個成碟野啉凍哂 ?

其實我都好想知 試食又係逐個食,煮又好似係逐個開始煮咁

全部做o哂靚模咁滯

唐素琪

Jeana

jj

果陣d妝娘到

唔睇返真係唔知唐素琪,馮皓詩,袁家怡,岑潔儀,鄧鈺鈴....etc呢d女仔全部都係美女廚房出黎
真係10個有9個都出左道,全部有陰謀既
最驚訝係原來樂瞳都係參加美女廚房出道

全部做o哂靚模咁滯

唐素琪

Jeana

jj

果陣d妝娘到

唔睇返真係唔知唐素琪,馮皓詩,袁家怡,岑潔儀,鄧鈺鈴....etc呢d女仔全部都係美女廚房出黎

港女做雞有好多方法
岩岩wiki過,當年Jeana參加美少女廚神叫Pui Pui

全部做o哂靚模咁滯

唐素琪

Jeana

jj

果陣d妝娘到

港女做雞有好多方法

你地要jeana啦
我要suki
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞