美女廚房真心高質

443 回覆
339 Like 15 Dislike
其實係因為比小儀拎美女廚神,拆曬招牌所以唔再開

對佢係美女廚神冇乜印象,小儀都係拍街坊廚神好啲
其實係因為比小儀拎美女廚神,拆曬招牌所以唔再開

對佢係美女廚神冇乜印象,小儀都係拍街坊廚神好啲

佢又係煮得好好食

呢part搞到我喺餐廳大笑出聲
屌你真係謀殺
其實殘酷一叮美女廚房可以玩好多野但佢淨係識搵獎門人

依家有美女廚房又比女權撚投訴

家長又出黎話教壞細路

冇記錯嘅話當時第一個season已經有婦團投訴
好心就翻拍 好睇過獎門人

家長又出黎話教壞細路

咁依家拍美男廚房囉
整到難食D睇班女食屎都OK架喎
仲有無得睇返?

家長又出黎話教壞細路

咁依家拍美男廚房囉
整到難食D睇班女食屎都OK架喎

暖男廚房 搵chef le mon
Load得好慢
淨係得我係咁?
https://www.youtube.com/watch?v=cIKPbxb0psI

瞬間變臉

綜藝效果姐 偽人邊有可能咁易on air開拖

果3個女人係邊3個黎?

freeze 認過自己隆過胸
係咪咁串

點解小方講完假奶唔影埋freeze 架
https://www.youtube.com/watch?v=cIKPbxb0psI

瞬間變臉

佢嗰下真係扯扯地火
佢兜嗰陣都笑得有啲尷尬啦

即刻諗起呢個gag幾勁

梁炳load 咗陣之後get 到嗰下都好笑

小方真係好撚小氣

唔夠大方
呢幾日翻煲哂兩季 笑到痴咗線 身邊d fd都煲緊

瞬間變臉

佢嗰下真係扯扯地火
佢兜嗰陣都笑得有啲尷尬啦

即刻諗起呢個gag幾勁

梁炳load 咗陣之後get 到嗰下都好笑

小方真係好撚小氣

唔夠大方

咁都係freeze串佢先姐
陳小春好撚臭串
陳小春好撚臭串

陳小春好撚臭串

最難頂係袁詠儀,正臭西
破壞規則,嘉賓夠鐘走都唔走又要串串貢
宜家真係翻拍不過唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞