[iPhone] OneUi 模擬器

84 回覆
8 Like 35 Dislike
為了吸引那些正猶豫是否要從 iPhone 換門到 Galaxy 手機的消費者,Samsung 紐西蘭最近做了一款名為 iTest 的 web app,想藉此讓 iPhone 用戶「嚐嚐另一邊的滋味」。iTest 會模擬 Galaxy 裝置的操作介面,讓你在自己的 iPhone 上體驗訊息、設定、主題、Galaxy Store 等功能。很顯然,Samsung 相信這種幾乎無成本的試機體驗,能讓更多 iPhone 使用者至少考慮一下給 Galaxy/Android 一次機會(尤其在這疫情環境下)。

「我們深知對許多用戶來說,更換作業系統平台是一件讓人頗感畏懼的事情。」Samsung 紐西蘭的代表 John Alexander 這麼說道,「我們開發 iTest 的初衷就是想在不用換機的情況下,讓消費者嘗試一下 Samsung 的產品。」感興趣的朋友可以點開https://www.itest.nz/ ,體驗並沒有機種和地區的限制喔。

https://www.itest.nz/
其實用慣iPhone就唔會轉

因為Ios 嘅用戶體驗係領先其他廠牌好多
samsung 機內置 sandbox 好令人心動
用落唔錯,好想轉 s21 ultra
整得唔錯,仲順過響真機道行
S22 ULTRA未出都買到,CHING肯肯定係VVVIP
用咗幾年之後會好lag

狗都唔用

Android 呢啲垃圾os都用
咁不如直接用iphone
裝舊嘢整lag部機
食雞要魚味為乜
你有冇睇標題
Sorry眼大睇過龍
但意思都係一樣
依家係你食開雞問你試唔試下魚
iPhone12 pro Max同s21 ultra都有,三星oneui根本唔好用,又食電,垃撚圾三星
屎忽行
120hz 爽唔爽先
Lm iPhone 有
玩火
一陣班hacker有興趣分分鐘將成個Android port 入iPhone到
真,iOS就抄開垃圾
抄唔抄另一樣野,用一兩年就變慢呢啲死症都未搞好
用S855 1仔答你仲係好順
用iOS 模擬 Android 都順過原生.. 繼續用垃圾 iOS
好lag喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞