[iPhone] OneUi 模擬器

84 回覆
8 Like 35 Dislike
淨係Sony同Pixel 靚少少
不如你拍一拍片show 下如果打機可以有幾順?

我成日睇到呢啲xxx都仲好順留言

評測連新android flagship 都唔叫順會疾fps 我真係想知呢班人對順既定義有幾寛容
我部1仔未升an11
冇螢幕錄影
升咗就拍

我s21都無佢咁順
我有部Samsung s6 tab都係s855,過左一年打機疾到仆街仲撚慢過我部iphone 8 plus我兩邊都有用唔係得過講字
見到得啖笑,睇黎佢地未知iphone有幾順,上下連登覆下訊息咪順囉
我手執1ii 1 XZ3 XZ1 iPhone Xs
120hz係真係順過ios

利申iphone 12 pro max s20+

btw話時話你用咩型號iphone
認真,android 真係點都無 iOS 咁順

我覺得真係要試 Android 係咪順,要兩邊都放 10000 張相同片,再比較下,android 真係食左屎咁慢

利申:部 iphone6s plus 都順撚過 s10 plus, 兩部一齊用緊
無120Hz,本身諗住忍手一年,但都係換咗袋底12ProMax
其他牌子機有無得用
由iphone轉左an機用到好唔慣
話說我間唔中拎老母部電話上連登 (note8)

一嚟 啲icon 郁唔到
二嚟 碌啲標題 真係lag

唔知買An旗艦機嗰啲人個心諗咩
AN 狗 model answer:

1. 而家啲新機唔會咁,你用緊幾多年前機
新機當然唔會因為仲未過保養你點知用耐左會點?

2. 我部XXX仲好順,都唔知你點用
我每次見呢啲留言都叫佢拍打機有幾順俾我睇,至今一個人都未拍過。

3. 唔用XXX「某功能」一切正常
呢啲係最垃圾辯護,一部電話要你唔用本身有既某功能可以叫正常咩?
我最嬲係試過用部 s10 拍片會跳格,咩料
一開始係咁定係用咗一排
應該用左一段時間掛,其實部機都少用,個屏下指紋太廢搞到我全部 ebanking 無轉過去

利申:有用玻璃 mon 貼
原來順既定義係指手指掃mon既順滑程度
而唔係指開app時間、介面操作同打機既流暢度

每個人對「順」既定義都唔同
其實你知唔知依加2個系統都差唔多 你所講既開app時間個堆 當然iphone 13 pro max有堆120hz就最好啦
https://youtu.be/_WP083ClpdU
不如你拍一拍片show 下如果打機可以有幾順?

我成日睇到呢啲xxx都仲好順留言

評測連新android flagship 都唔叫順會疾fps 我真係想知呢班人對順既定義有幾寛容
120hz係真係順過ios

利申iphone 12 pro max s20+

btw話時話你用咩型號iphone
原來順既定義係指手指掃mon既順滑程度
而唔係指開app時間、介面操作同打機既流暢度

每個人對「順」既定義都唔同
其實你知唔知依加2個系統都差唔多 你所講既開app時間個堆 當然iphone 13 pro max有埋120hz就最好啦

https://youtu.be/_WP083ClpdU
因為有啲玻璃貼會太厚 螢幕下指紋可能會scan唔到
越更新越廢呢點 的確係領先
好彩我有部姐 唔係真係信左你講
on9仔係咁 iphone個face id對住個口罩都係垃圾黎
我覺得同你覺得兩回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞