加州通過新法律後,至今已有255名性別認同為女性的「跨性別」男人囚犯請求轉移到女監獄。

167 回覆
331 Like 12 Dislike
加埋穆斯林
生理上男人,性別認同是女人,心理上是女同性戀者,勁
雖然係黃色,但膚色認同上係黑人
學名跨膚色人士
左膠:只係女人既靈魂生錯喺男人既肉體度

點解要傷害佢哋既身體
就黎分唔清係跨性別男想強姦跨別性女,定係掉返轉
好撚亂,索性困晒班友喺同一個監獄算啦
但是,當將這些所謂的「跨性別女人」安置在女囚監獄中時,也會遇到強姦問題。因為「跨性別男人」其中許多人聲稱自己是女同性戀者,強姦了那些在同一個牢房、病房或淋浴間的不幸女人。
英國研究事這項問題已有一段時間,事實證明,「跨性別女人」強姦人的風險是真實存在的。英國最著名的跨性別監獄強姦犯是一個自稱Karen White的人,他在刺傷鄰居後被送進監獄。儘管他有包括性侵犯、露體、對未成年人進行性虐待和虐待動物的歷史,但他最終還是被關進了女子監獄,在那裡他迅速對女囚進行了強姦

屌,等佢地同番班男人一齊啦
正確
強姦>加監>強姦>加監>強姦>加監
仲free撚過係出面
佢嘅問題唔係變性,係心理變態

佢的確係想做女人(因為變性過程其實都辛苦,打hormone針多副作用),
但同時心理有問題
你打贏咪得,駛唔駛下下傷人咁重
你個名好正
跨性別+同性戀+易服癖
心理覺得自己係女人, 但鍾意女人同著男人衫
左膠女權思想最後受害都係女性
女囚自助餐
佢覺得自己係女人, 同時又係鐘意女人
所以係女同性戀

呢啲人真係Goodest logic
跨性別加同性戀
負負得正
咪開個跨性別倉囉
乜撚野進行了強姦 強姦就強姦
根本係應該開間跨女監獄
而唔係將呢班所謂跨女同普通順女擺埋一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞