加州通過新法律後,至今已有255名性別認同為女性的「跨性別」男人囚犯請求轉移到女監獄。

167 回覆
331 Like 12 Dislike
顛覆觀念個腦接受唔到, 要睇多次先至理解到佢講咩

該法律背後的原因不僅是普遍性別的瘋狂思想,左翼宣稱性別認同為女性的男人,被安置在全男性監獄中時,極易受到強奸的威脅。澳大利亞的一名性別認同為女性的男人聲稱他被強姦了2000多次,那真是令人震驚,如果是真的話。
但是,當將這些所謂的「跨性別女人」安置在女囚監獄中時,也會遇到強姦問題。因為「跨性別男人」其中許多人聲稱自己是女同性戀者,強姦了那些在同一個牢房、病房或淋浴間的不幸女人。
唯一方法係呢堆 跨性別男人 鎖埋同一個倉
咁撚鐘意強姦人,互姦就啱哂
岩呀,就算唔切J都要化學閹割佢,比藥佢食,食到起唔到機,先送佢入去
以後廁所唔分男女
分 有J 無J
而家D左膠玩到唔準講biological gender,一定要講自我認同
即你有jer都可以係女,有閪都可以係男
話有月經先係真女人嘅 J.K. Rowling 都被人批鬥
最主要係因為呢批本身係囚犯
跨女監獄會對天生女人同跨性別女人產生差別待遇, 班囚犯可以用class-action lawsuit 告州政府違反人權, 政府輸撚硬, 要實現LGBTQIAMNOPQ+ 唯有委屈吓班女囚犯
明明Biological gender都係性別一部分,anti gender竟然可以變主流真係好低能
如果任何born to be都要否定,咁係咪天生有某方面talent都唔講得,一定要講成係後天努力成果?但事實上就係有D人無學過畫畫都畫到識飛,有人跟名師學都係成pat屎
被人姦嗰班本身唔係囚犯? 定係囚犯唔可以transition? 唔好歧視啦
入到去都唔知邊個強姦邊個
女權左膠LGBTQ團體搞出嚟嘅政策班女人(囚犯)埋單
Heterosexual with extra steps
Masculine-presenting transgender lesbian for the win
囚犯有部分操守麻麻姐
本身好多都係因為操守問題犯罪心理問題先入去架啦,
又唔似極權國家有政治犯呢樣野
粒*係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞