[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢 2

641 回覆
179 Like 8 Dislike
推爆
上兩個禮拜諗住入去荃灣店行下,然後聽到有個店員會諗住淘寶買日用品,聽到即刻出門口
此post已完 skymart繼續賣淘寶貨賺大錢

Btw上個月嗰啲聲明同承諾 話咩會退貨退錢嗰啲 今個月都係無影
其實有幾多人唔知 網店有極多都係大陸淘寶重新包裝賣返比你
老老柒柒淘寶有唔少衫都幾高質香港買唔到
因為香港只會賣個個著到一式一樣既衫
係咪on9講左好撚多次啦佢講到明係made in Korea呀

佢點止重新包裝,仲加假tag啦

仲有佢已經開成三間實體店以上,唔係網店囉

久唔久就有呢啲人未睇晒走出黎講同一個point以為自己好醒,追post先啦屌你
你咁獨特嘅眼光我唔評論先

而家嬲最大問題點係佢有心欺暪大眾,白講到黑
咁都get唔到?
其實我無評論過條友
只係成日見好多人唔知道好多所謂網店其實都係做緊淘寶中介先講
當然買衫鋪都係有唔小 其中有朋友自己開實店都係話有唔少係淘寶入貨

會唔會係你自己過份解讀左係咪比人水過所以咁大反應

順手推推po
好多人好似你咁 冇位入就話自己講嘅嘢唔係針對原本嗰個樣嘢,話人哋過份解讀

唔係又要係度講咁on9 你咁有感而發咪自己開另一個post個話題9588咁,仲好意思話人哋過份解讀

你自己本身係度講原意係點你自己心知啦

比個位你落台喇 估中晒我想講咩真係好叻叻啊
反正我都預左你唔會認自己過份解讀我意思
都只係會認定打手 pr等等呢個方向 你係我肚條蟲 一定會知我原意係咩啦 好似林鄭都知香港500萬人都支持政府一樣姐

所以你話係咪係囉 比你攞個靚彩又點話姐
同你爭論落去我又唔會有金執
希望你唔係中左佢好多伏啦下 咁進取
我梗係唔認,因為由頭到尾係你自己唔睇清楚件事嘅來龍去脈而衝出嚟。之後死雞撐飯蓋

就算退100步當你真係想講另外一件事,你咁九唔搭八,人哋講東你走去講西都係你問題啦,點會反而係其他人有問題。

仲有我邊一句講過覺得你係pr,打手你呢啲咪真正嘅過份解讀囉

Btw我中唔中伏都同你死要面件事冇關,串我中伏拉埋黎講都幾好笑
垃圾Skymart舊款轉個新名賣就當無人知?
蛋糕裙工人裙全部都係boom出過 睇過上面啲淘寶對話圖就知咩事
而家轉個所謂自家牌子就繼續賣一樣嘅款 黑心到咁都仲有人幫襯
陣係個brand牌仔位唔同左樣,個款一樣咁濟
根本boom同而加尼個都應該係佢地自己design大陸做
比人追擊先將boom改brand再賣姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞