[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢 2

641 回覆
179 Like 8 Dislike
就快1001
幫手開個新PO
舊PO:
[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢
https://lih.kg/2402947

呢個skymart pr 叫Alexiar
佢成日喺ig賣淘寶嘢呃錢
仲要話自己喺韓國入貨
本身見到啲衫幾靚都pm咗佢 點知佢唔覆
開頭見到佢咁多followers 以為佢唔會呃人
點知朋友同我講佢啲貨全部都係淘寶嘢
仲要賣貴勁多錢
上網一揾真係全部都係淘寶cheap嘢

淘寶貨買賣實錄

Alexiar作為pr
當然要親身做model
所以由頭到腳都係淘寶同a貨
仲拉埋男朋友一齊著淘寶嘢

點解佢會咁多錢?因為佢全部錢都係呃返嚟,加上全身都係老翻

聽聞佢係HKDI year1學生 有更多花生歡迎開心些牙
-懶人包-
今次狙擊既Alexiar係Skymart PR
平時用Skymart個ig係story同開live
儲落一堆中學妹豬fans教啲妹豬襯衫 仲教佢地講蝗語 又型又甜

妹豬好中意佢着衫style
佢就話自己啲衫韓國入貨
叫啲妹豬可以幫襯佢買
但佢啲衫係淘寶貨黎賣貴幾倍呃啲中學生

佢仲有間ig shop 係賣化妝品
啲圖係黎自小紅書
仲賣大陸牌子perfect dairy既化妝品

Skymart自稱黃店但請返黎既員工又係佢舖頭r客 呃佢地買假韓貨 又用舖頭ig教蝗語
612之後 條女仲有返大陸 到而家仲睇緊小紅書
佢條舊仔保錡2.0日日係ig pro抖陰片
正宗物以類聚

仲有佢係自己ig叫啲夠18歲既妹豬dm跟佢返工
話份工係唔駛做就有得賺 好爽既工
想問你要呃啲中學妹妹返啲咩工?
女神玉照
舊PO爆懶人包:
以前喺中學有條仔追咗佢好耐,做到成隻狗咁,條女就話當人係好好嘅朋友一直玩得好埋,結果爆料出嚟就係個阿力屎呀一直同隻兵仔類似sp 關係(隻兵仔自己同人show off 周圍講)返大陸開房扑野有,喺人地屋企含撚都有,喺圖書館又摷又摸又打飛機,最癲係喺學校附近商場個停車場定後樓梯扑野有一次個阿力屎呀同個低一form嘅男仔出去飲酒,就話醉咗要喺附近開房瞓咁隻兵仔就嚟諗住接佢上去咁啦,到開房地點嘅樓下個師弟就話佢送條女上去就得,結果過咗好耐都未落嚟,隻兵仔就上去叫前台爆門睇,睇到兩個都冇著衫疑似扑完

仲有一單係阿力屎呀同佢其中一個前仔嘈分手當時就不斷喺ig 上面互鬧,阿力屎呀仲爆條仔住劏房(畫埋個間局出嚟)佢地嗰時合資做生意賣relx,阿力屎呀就話條仔差佢好多錢一直喺艾滋上面屌,結果條仔po翻哂啲過數交易record先知係阿力屎呀差人地成皮定幾多人仔+港紙,啲record po哂出嚟之後阿力屎呀就收哂皮

食煙隊草嗰啲就基本唔洗多講啦,本身條女都好想出位,而家利用skymart pr 嘅舊身份呃到幾多妹豬
呢啲都係以前中學基本眾所鳩知嘅事
至於佢買啲淘寶貨扮韓國貨就,其實啲衫一睇就知係淘寶貨

Alexiar仲有一間化妝品代購既ig shop叫blue.centre
到上年9月間舖入面用既圖大大隻字寫住小紅書
仲要代購埋大陸牌子 perfect diary
個story 82weeks前係2019年8月8號
612之後仲返大陸?咪再扮香港人啦 大陸蝗

女神個鼻梁去咗邊

有人爆料
Alexiar全名趙民希
就讀hkdi VC (user experience design) year1
爛料者話佢成日走堂揾佢條仔
gp project比晒啲嘢gp mate做
佢嗰part嗰啲又做得勁Hea
要成日幫佢執手尾
Repost
Skymart爆料

之前響skymart做過pt
翻咗一兩個月就唔編我更當炒尻咗我 屌你老母

依度啲相全部都係臨走前用公司電話果個淘寶app cap定
呢啲垃圾鋪頭快啲執柒咗佢
推!!!
推啊屌你老母
其實個pr同skymart係咩關係,員工老闆定股東?
員工啦
佢俾人炒咗
要推 扮黃用tb 再請呃人staff
淘寶貨賣貴幾倍又過分咗d
Push
不過女神話係自己唔做㗎
賣貴我都接受到
上假tag呃人韓貨先係問題
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞