[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢 2

641 回覆
179 Like 9 Dislike
Push 岩岩先發現有post2
之前買過野 仲有張會員卡係到
屌原來自己買咗支那衫都唔知
以後真係上返韓國網買好過
同意 又話咩開左tg group ,有好多前員工爆料,係原Po都可以睇到。所以真心極懷疑有啲人係唔係鬼 出嚟帶風向。老老實實呢間野咁仆街唔可以俾佢就咁就算
樓主pin this
之前賣淘寶單嘢已經唔可以放過,睇埋上一個post先知道佢哋咁陰濕 仲點可以放過。
要整合再開po呀,標題都要轉左去
好似係 我見之前除左咩alexar之外嗰兩個都辭咗 佢地自己都有開story講過話咩skymart唔係好公司 而呢個PR 我肯定佢唔會唔知呢單野 btw alexar同佢條仔一齊返 不過都不是重點 至少佢冇再賣淘寶野
但skymart咁大間鋪真係唔可以放過
冇錯 但其實之前一直都有人話開post 但冇人開 覺得應該搵一個手頭上有比較多料 同埋係前員工身份嗰啲人去開。一開頭都有人話開咗tg group 然後去集合資料嗰啲 而家乜都冇晒,就算我哋再去開一個post,都係而家呢個post嘅資料。btw應該有啲妹豬睇D card? Po上去可唔可行?再加ig page嗰個方法
知道都仲做到落去搵返黎嘅錢洗得安樂?
有手有腳搵其他工好過啦
一見到佢哋仲冇事繼續出Story就想推爆個po
D card呢方面我就唔清楚啲妹豬有無用,有冇真。前員工爆料先宜家? ig 會係最直接嘅方法!
D card好似係for大專生用 要用學校email註冊。
照理應該ig最方便 起碼可以re-po
我都有
好想睇佢地story講咩添
Lm
呢方面真係要佢哋再爆料先知,我都係負責整合
淨係記得astrid個ig講過話skymart唔係好公司 唔好再幫襯
冇follow Michelle 所以唔知佢po過乜
呢間又乜嘢黎
屌 我估隨時連muahmuah都係假嘢
本來仲諗住買新出熊仔嗰幾款
好彩未買
利申 傻鳩vip
有機會 同埋肯定有人係鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞