[David,Leroy 你踢波踢到咁點x得!] 拜仁慕尼黑球迷討論區 捌拾

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
個陣沙短都仲係basel
轉都轉咗好多隊
沙短 costa 都係對完見踢得好先買
近年好似冇呢種玩法
唔知點解嗰年波圖贏三比一完全冇感覺 硬係覺得下場一定反杯 btw嗰年msn屌撚住我哋黎打
天野唔撚出post話巴黎穩袋一個作客入球既?huh?
Joshua Kimmich is reportedly still angry at Hansi Flick's indecisiveness regarding substitutions yesterday

Kimmich yelled at Flick to sub Goretzka out due to injury. Flick initially instructed Boateng to warm up, but changed his mind and asked Davies to instead. In the costly few minutes of indecision, Bayern paid the price by conceding the second goal

Thoughts on this situation?
哥真係傷

梁耀忠
兩隊德甲8強止步
我笑左
依家仲話sule 哥下場歐聯都唔會出到

投降啦 唔踢啦
希望下場navas唔好咁癲
兩球都係頭槌收死navas
下場可以好似今場咁斬
反正對面塞禁區冇咩位起腳
對面冇左Marquinhos都好騰
以前對賤種果陣矮撚已經好勁
係甘同占先收到佢皮
賤種放佢完全係弱智 古圖係勁但完全唔需要買
實係因為navas個樣似鄉下佬所以放 而家染咗白毛幾型仔
下場如果玩斬的話,不如高文打右,腥打左,但對面可能仲易mark
原來泡菜先係真大腦
直接下場柏華拍傻靴打中堅啦
起碼可以跑吓
同意
斬波落底用番慣用腳斬都順d啦
上場打逆足又冇幾可有大位比你射
Pavard中堅應該會出事
解放右路呀甘
中場有真核艾蛇
咪撚,艾蛇成日失位
腥肯打左就一早打咗唔會柒咗半季啦
個天都想比PSG報牛
今日早些時候拜仁賠率去到14倍 PSG4.25倍
今晚就去到9.5倍 莊家重注?
PSG就回落到4.75

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞