呢條豬扒靠Patreon月入三萬 天理何在

384 回覆
65 Like 1544 Dislike
係肥 但絕對唔叫扒
10大令我R爆頭事件之一
唔好講呢d劣臭貨,就算係高質電子雞都好
點解要比錢睇?睇AV唔好?
你要真實感,睇流出夠真實啦掛?日本寫真夠大製作
甚至叫雞啦,你怕雞污糟,咁你咪叫隻高質雞淨影相囉
好想知買呢d相既人係乜心態(我覺得9成係啊叔)
撚唔知咩,黑社會夠存在啦,但你咁做係犯法係事實,警察認唔認真執法係另一回事,唔好講到無問題好唔好
會唔會係自己買相.谷人氣咋
貨物論唔可以apply落男人到
有錢弱智毒撚有好多
個肚腩好正
叫d電子雞將自己d相寄去淫褻物品審裁處先啦 仲好意思講有冇問題 如果被評定為第III類物品,一律不得發布。

淫褻物品審裁處

淫褻物品審裁處由一位主審裁判官及兩位或以上審裁委員組成,其主要負責的兩項工作為事物及物品評定類別及裁定性質。

物品的作者、印刷人、製造商、出版人、進口商、發行人、版權擁有人, 或設計、生產或發布的委託人,可向淫褻物品審裁處呈交有關物品,以便評定類別。律政司司長或其他獲授權的公職人員,亦可呈交物品給淫褻物品審裁處評定類別。

除此之外,法官或裁判官亦可在法律程序進行期間,將物品或事物轉交審裁處,要求裁定:

該物品是否淫褻或不雅;
公開展示的事物是否不雅;或
發布或公開展示該物品或事物,是否符合公眾利益。
電影和廣播材料等分別受《電影檢查條例》及《廣播條例》監管,淫褻物品審裁處不會予以評定類別。

根據《淫褻及不雅物品管制條例》,淫褻物品審裁處有權評定物品類別,為社會詮釋淫褻及不雅的含義。包括任何暴力、腐化或引起厭惡情緒的物品均被視為不雅。

按法例要求,審裁處在裁定及評定物品類別時,須考慮以下各項事宜:

一般合理的社會人士普遍接受的道德、禮儀及言行標準;
物品或事物整體上產生的顯著效果;
擬發布或相當可能發布物品的對象是甚麼人,屬那一類別或年齡組別;
如屬公開展示的事物,則須考慮展示地點及相當可能觀看該事物的人屬那一類別或年齡組別;及
該物品或事物是否有真正目的,還是用作掩飾其不可接受的內容。
審裁處可將物品評定為:

第 I 類 — 既非淫褻亦非不雅;
第 II 類 — 不雅;或
第 III 類 — 淫褻。
如屬第 I I類物品,審裁處可附加條件,規限發布範圍。如果被評定為第III類物品,一律不得發布。
免費野邊個唔想, 你一個就事主一係就同行
倒貼俾我都唔要......
咁你普通post相洗唔洗要淫審處評你係唔係第 I 類 ,唔係唔可以post呀
Post性感相無露點唔通要特登拎過去呀?你咁大個人無common sense?
你話有露點都可以嘈吓,大部分都無露點喎以我所知,即無露點都基本上無問題係唔係?

同班女犯法=你轉載唔撚犯法?
我出返去丁email算
係連登唔好講真話呀 一陣又比人小老母
減下肚腩可以月入十萬
鍾意呢種type已經唔係毒唔毒嘅問題
係審美觀同精神完全失常
多謝你咁關心人犯唔犯法
關咩春野心呀,宜家係有人問咸書個啲點,我咪答有版權有落警告,你自己無啦啦講咩咸網講到無問題咁
唔係豬扒咁簡單wo屌你...
直情原隻死肥豬
笑撚死
分分中樓主賣埋一份仲屌打埋佢
總有人會欣賞佢哋嘅勇氣而打賞
係咪浸過漒水?個身熔熔哋
當係比錢買ps技術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞