呢條豬扒靠Patreon月入三萬 天理何在

384 回覆
65 Like 1544 Dislike
真係可以當八達通嘟
聽佢up,係咁所有咸網、channel全部執得
做乜9呀2000兩個鐘限量版黑毛豬咩
一向都有問題啦架啦,係警方唔做野炸,之前台灣好多邪道動畫網,之後做野咪執囉
....啱啱嘔番成餐晚飯出黎
有閪有波,影張爛鬼豬相,就可以舒舒服服月入三萬公平咩!!!
Copyright is automatically granted
任何情況下轉載都係犯法
只係落唔落charge嘅分別
根據《版權條例》,任何人士未得版權擁有人特許而分發侵權複製品,即使並非為貿易或業務目的,倘若達到損害版權擁有人權利的程度,即屬犯罪。最高刑罰為判處每件侵權複製品罰款五萬元及監禁四年。
侵犯版權
咪係
啲老雞咪又係有人叫?
有求就有供架啦
唔清楚
但個人覺得
買相嗰班都應該唔只係為咗J女
可能想博女神歡心?
就咁forward相 呢盤生意應該做唔大

如果咁就斷到米路
前排有巴打開心share
咁班電子雞應該已經收晒皮了
有波就賺到錢
之前唔係有個大波男人都賺到好多錢
啲冇波既肥婆真係好撚慘
個系統係見到有人買定係自己吹
根據《版權條例》第177條及第178條,如符合以下條件,外國人的作品便可在香港享有版權保障 :
有關作品的作者是於某地方居住,或擁有世界上任何一個地方的居留權,或者是在世界上任何一個地方成立的法團(例如有限公司);或
作品在世界上任何一個地方發表。

亦即是說,差不多所有外國作品的版權在香港都有效,直至其版權期限屆滿為止。

外國野你香港發佈都犯,咁你覺得香港野喺外國發怖會唔會唔犯?除非你喺支那可能另計囉
版權法係國際,照你咁講外國番版賣香港電影唔通合法?,係得支那唔守
台灣之前咪俾人搞囉,人地唔搞你以為唔犯法呀?
好撚索 記得有set旗袍妹係公海
唔洗落架,佢落係佢好人,唔落一樣可以告你未經佢同意轉載
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞