黑眼圈/眼袋/淚溝苦主綜合討論區

228 回覆
20 Like 4 Dislike
Lm
同你一樣
睇返細個d菲林相機相都見到有淚溝
但唔算長
當初笑就會睇唔到所以冇點理
依家年紀大d(3字頭)
笑都會見到
香港有冇醫生做自體脂肪填淚溝做得好
想一勞永逸最好都係自體脂肪
做得好既可以等你50幾60歲老先擔心
只能講
咁簡單又平既方法就有效既,d醫美醫生一早渣晒兜
同問,香港整形資訊太封閉
就算正式醫生都只搵到佢好少評價
好多評價仲比人隱蔽左
我都想搵D美容院 但好驚 又唔知點搵到D醫生幫手睇睇諮詢下都好
有冇人整過呢類半永久黑眼圈遮瑕術?見好似幾有效 但冇又乜人討論,唔知有冇副作用呢求分享
我都想知淚溝有冇美容院推介?
本身搵到間好似幾好
但係原來會sell 做其他package
之前聽過半永久化妝會致癌

https://kknews.cc/zh-tw/fashion/rezmxmn.amp
咁誇張仲諗住試下添 個黑眼圈真係搞唔掂
有見過EyeRefine啲廣告 不過唔知有冇效
係咁睇緊cosmed d介紹
[url]我都睇緊呢個,聽日上去consult[/url]
呢間黑店黎 開埋小紅書
本身黑眼圈比較大有淚溝同眼袋
諗緊要唔要整nume嗰個咩棉花棒去眼袋
佢講到自己好似影響最細但係都幾貴
同埋我網上見到冇乜評價 所以有啲淆底
跟住我睇YouTube啲片先知做一般嘅去眼袋手術 整完之後成隻眼會瘀晒好似爆晒血管好恐怖
跟住我驚撚到仆街
本身就係諗住做去眼袋手術嗰啲一勞永逸
因為見啲人打針失敗會有毛毛蟲眼袋
而家睇完YouTube片我驚撚到仆街
跟住上網查會唔會先試吓做眼袋槍先 然後就入咗嚟呢個post 見到大家都話眼袋槍嗰啲冇用
但係我打針同開刀都好撚驚
大家有冇話試過最有效嘅方法係咩
定係我貴少少都係試吓個棉花棒去眼袋
佢講到自己係想害最細 同埋暫時都唔係好見到網上有人話後遺症好大 或者有做完手術之後好恐怖嘅相(不過其實我網上唔係好搵到真實嘅評價)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞