老母想棒打鴛鴦

203 回覆
271 Like 65 Dislike
估下依啲叫多數Case定少數case
樓主我得閒 最多免費幫你
竹門對竹門 木門對木門叫老母認清事實
收返佢錢呀
記住
打咗冷震
同老婆講!生到你咁樣就唔好要求多多。有人要仲想點。
HEA鳩你老母算啦,話係第二條仔黎/話條仔係愉景灣有幾樓但交通唔方便先出黎租屋/話條仔屋企PLAN緊一結婚就送層樓俾自己個仔/外國有屋,然後結婚個日唔通知你老母算啦,溝通唔到架啦
都幾好喎,不如叫老母咁掂就搵幾個有樓嫁左唔駛挨黎介紹下,樓主你冇興趣食既都可以POST上黎連登開心SHARE益下大家丫嘛
請你呀媽食多啲午餐肉 芝士腸 冇幾耐佢就可以插喉唔洗講野
呢啲老母都on99 斷絕關係啦
你講得冇錯 但真係忍唔住負皮你 就算dse作文都覺得尷尬
28歲大個女架啦
唔係人地講咩都要照單全收
咪係,「老母唔畀你嫁」,樓主得16歲?結婚要父母同意?
根本屋企人唔鍾意所以要諗一唔一齊都係ON9
除非佢賭嫖毒 唔係既話 拍拖結婚係睇對情侶想點行
其他人最多叫意見 但決定權一定係果對情侶到
如果想分手就直接講 唔好拎屋企人唔鍾意出黎講 好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞