[四月Gridman宇宙新作]SSSS.DYNAZENON 集中討論區

1001 回覆
30 Like 7 Dislike
好似話個黑髮女第一集已經留意住佢
廢中歷一野衝埋去食撚曬波餅
果然本作都仍是寫角色為主
對面條女好似因為比宅男點醒左之後工作態度積極左可能係因為覺得在團隊內是被需要(然後Reddit上面已經有人話要ship佢兩個)
不過目前來看優生學那群人都只是利用自然出生的怪獸做他們的目的,而這方面仍然不明
男女主就各自有心病了,雖然女主因為姐姐的事受到的困擾更強不過有K島人話你兩個明明都有意思仲唔出聲
今集最後
睇黎係歷同大脾飲酒回
間便利店好黃
今集寫得好好 完全講曬對面團隊性格出黎

紅髮躁底男-右派 仇視主角群 但係諗野好單純直接 應該係好快死或者做怪獸電池嗰種

大石昌良-諗野睇落比較理智 但都係比較右 想拉攏主角群 但同時明白拉攏唔到就殺 估之後會用復活JK家姐黎分化主角

肥脾妹-目前係靠俾怪獸需要黎做自己生存目標 之後應該會有隻失去依個目標 然後俾廢中點醒

安奇 ??????????
好似一配一 ?

失馬 - 躁底
蓬 - 大石昌良
肥脾 - 暦
黃毛 - 夢芽

快啲搵人打暈我 又要等一個星期
毒撚應該對中東仔 佢今集當左中東仔係情敵
痴撚線

條女對脾仁到
幹得好

好想插
法國揀anti出黎救場真係揀得好好 一黎anti原本係怪獸 主角群嗰邊可能會唔係咁信佢 甚至失馬會做小學雞野 白衫嗰邊可能會想拉攏佢 不過我諗akane出品應該唔會控到 而且anti性格善惡分明好多 而且行動力強 做嘢幾決斷 係主角群無嘅嘢 應該會刷出到唔少火花
嘩今集越嚟越精彩
連Gridknight 都出埋,好想知佢融合gridman個世界觀
個故事越嚟越懸念,好吸引

暫時最期待都係夢芽同逢條感情線,男主明顯沉哂船,女主都開始在意男主,希望唔好比班mk妹搞串party
反而金毛已成男主眼中情敵
男主真係好毒撚 煩撚住曬咁 反而中東仔個句咁我唔問真係幾好
反而我想問
係唔係 confirm 呢個世界就係上輯個世界 ?
no la
黃毛 ntr
毒撚就死埋一邊 la
金毛出現,注定NTR結局
男主只可以係側面睇住
男主明明身邊咁多MK妹圍住
但原來內心係純情毒撚
GRIDKNIGHT出得黎即係話呢個世界係上季fixer beam後嘅電腦世界啦
ムジナ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞