[四月Gridman宇宙新作]SSSS.DYNAZENON 集中討論區

1001 回覆
30 Like 7 Dislike
其實D怪獸係咪野生
畫質低咗好多
有?
Gridman敵我夠哂分明,敵役嘅描寫由頭到尾都係聚焦喺茜身上

今次真心唔明四條友做緊乜
FF緊會唔會遲啲佢哋又整多隻四合一機械人出嚟
agger, 今季好似專登做到無所謂正反派,可能同佢故仔嘅謎底有關啦,但去到第五集都仲係好散修修咁交代每個角色嘅少少背景咁,跟住就去打。然後打又唔係gridman 咁有唔同,係每次都大概一樣嘅方式就打完,動作又無乜。如果咁樣係為咗個結局嚟埋伏線嘅話就真係做得太難睇。。。
可能四條友唔係敵役 只係想快啲俾膠馬消滅啲怪獸真正嘅敵人應該係灑波子條友
條主線應該係落係揸機五人組對黑歷史嘅恐懼
打鬥係睇駕駛倉嘅文戲
咁當然我覺得gridman啲打戲係吸引啲 因為gridman識講嘢dynazenon唔識
阿暦條線都有D野
人妻約飲酒遲早出事
唔好睇
話說第1集開頭灑怪獸種子隻手,係疤痕定純粹作畫線條
得第一幅係機械人
https://twitter.com/trigger_inc/status/1388327978661138432
唔好意思,一時鬼迷心竅,放返正經嘢
講起呢個合體 同gridman好似 睇落有得交換合體 等玩具出(兩款都無買)
我唯一希望係最後佢好似gridman 咁變返原本嘅dynazenon, 然後同gridman 嚟個原祖嘅合體,咁我就可以有新嘅gridman 復刻玩具 上次隻gridman dx 質素真係太差
高叉泳褲出面着熱褲又唔拉鏈真係好淫
方便扑野

ムジナ / Mujina

From SSSS.dynazenon

twitter for a no-lightray ver.
呢格似作畫多啲
有啲人係咁樣手腕有條骨好明顯
上面位巴打做咩咁唔小心
一路好走

33歳

『SSSS.DYNAZENON』第6回「この切なさって、なに?」
5/7(金)より放送!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞