呢度有無人識Wallace Yim?

113 回覆
25 Like 13 Dislike
佢好似讀完中學之後無再讀書 係唔知邊度返工
日撚日係ig story叫春 份人無腦講野無point
死乸型 男人老狗成日講化妝美容 見到佢對蠟筆小新眉都唔開胃
又自戀 當自己model咁 去怪獸大廈都係ig連續up左成7張相
仲要將自己啲相整埋wallpaper比人做手機wallpaper
我當佢同Ricko無咩分別 一樣係得啲妹妹仔先buy
咁垃圾既youtuber 分分鍾仲低汁過笑波子同大J
佢究竟幾時先捨得收皮
有冇人知點解佢同manson反左面

幾時反左面

幾時反左面

之前睇wallace ig,話咩唔適合做frd啊嘛
有次唔覺得click到佢條片
妝都唔識化係度化妝
人化妝你化妝化到女人那型咁

仲覺得自己好型
比較想知點解同manson 反左面
而且 幾條友話佢抄人就起曬鋼
頂唔順 日日係ig post 相叫春
之前仲日日講manson
話唔講 自己又講
但佢應該有返工
日日係ig講幾時返工/放工
比較想知點解同manson 反左面
而且 幾條友話佢抄人就起曬鋼
頂唔順 日日係ig post 相叫春
之前仲日日講manson
話唔講 自己又講

原來係同manson反左面
唔怪得前排係ig story叫春叫到好似失戀咁
佢身邊淨係得啲妹妹仔fd
manson又係乜水

幾時反左面

之前睇wallace ig,話咩唔適合做frd啊嘛

manson個ig仲有少少佢同Wallace既合照
manson又係乜水

拍片
佢棚爆牙同ody有得比
佢係咪gay佬
好似0仔
我都想知點解佢同manson反面
以為佢同個manson 係情侶tim
唔係咩?
唔識欣賞佢個頭,成座山咁高
邊個黎
自戀gay佬
幫自己開fans club
比自己d相人地做wallpaper真係難頂
佢同manson反左面之後越黎越串柒柒
真係冇人知佢點解同manson反面
之前睇佢ig 好似話因為manson利用佢既真心 出賣左佢喎
但老老豆豆 我唔覺wallace yim份人有幾真囉
之前睇佢ig 好似話因為manson利用佢既真心 出賣左佢喎
但老老豆豆 我唔覺wallace yim份人有幾真囉

邊度有得睇?
人地ig屌柒你地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞