呢度有無人識Wallace Yim?

113 回覆
25 Like 13 Dislike
條友副排骨點保護女人
有女鐘意佢先奇
佢一定係d辛苦小小已經叫哂春個d黎
肯定係下一個ricko
之前睇佢ig 好似話因為manson利用佢既真心 出賣左佢喎
但老老豆豆 我唔覺wallace yim份人有幾真囉

邊度有得睇?

有次佢ig live講 個次好似突登開個live講佢同manson點解不和 以為自己邊個呀
利申 我冇睇 只係事後佢有出ig post 講

真心想知,仲有冇多D料爆
邊撚個啊 聽都未聽過
臨訓睇到呢個post 燥到訓唔到
呢個年代仲剷2邊gel高中間 柒撚過閪
拍埋啲垃圾片自戀到狗咁 拍自己10個缺點又叫一條片 你啲缺點 閪想知咩
我個fd咪就係中意佢個d小妹妹 成日係到講佢 話咩佢好令仔佢好貼地 我個次無意中見到佢個d英文story 我笑到 究竟佢扮夠可憐未 唔開心洗唔洗話曬比全hk知 好憎到成個女人甘既男人
果個manson成日講英文單字仲以為佢英文有返咁上下
點知去到新加坡連啲簡單英文都睇唔明
Btw, hebe又係乜水
我覺得佢同之前個youtuber肥瓜越黎越似
有次係尖東站見到佢
佢個死人樣一睇就認得出
不過成街都冇人識佢 佢仲要著住校服

幾時?校服 佢應該前年畢業
好sissy
果個manson成日講英文單字仲以為佢英文有返咁上下
點知去到新加坡連啲簡單英文都睇唔明
Btw, hebe又係乜水

Manson認自己英文差既
不過 真係連好簡單都唔識
佢份人好on9 有人想知再講
利申 以前同班

摩牙

佢係中學個陣已經gay到淨係同啲女仔玩,我地啲男仔全部都唔so佢。

between佢啲英文真係廢得離譜,有次唔知係instagram定snap個caption打 I was crazy now。 笑撚到

係facebook啊
仲有"come down"
利申 以前同班

摩牙

佢係中學個陣已經gay到淨係同啲女仔玩,我地啲男仔全部都唔so佢。

between佢啲英文真係廢得離譜,有次唔知係instagram定snap個caption打 I was crazy now。 笑撚到

係facebook啊

笑到
條友成日講英文卷脷卷到呢
利申 以前同班

摩牙

係facebook啊

佢gay定直?

曾經有過女朋友,不過宜家唔知喇,我所知嘅佢曾經交往過嘅女朋友入面至少有三個係樣衰嘅

之前佢ig post 依家已經del左

之前佢ig post 依家已經del左

食得咸魚真係要抵得渴 佢個性格好奇怪 MK得黎又帶自卑
呢d細路成熟左之後睇返就會覺得自己好on9
叫人地幫佢加字幕幫佢賺錢 佢究竟知唔知知醜字點寫 真係史所未有

我正想浦頭講 一開頭講到加字幕好辛苦 最後又話大家加字幕好輕鬆 乜料 真係頂佢唔順
叫人地幫佢加字幕幫佢賺錢 佢究竟知唔知知醜字點寫 真係前所未有

真心鍾意佢啲片既一早就幫佢加左字幕啦
使鬼跪地求人幫佢
邊撚個 唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞