呢度有無人識Wallace Yim?

113 回覆
25 Like 13 Dislike
邊撚個Wallace Yim啊?
依度冇人識佢啊
人地ig屌柒你地啦

睇完真係得啖笑
屌佢真係好戇鳩,
佢抄鳩Manson啲拍片,講野style
之後兩個就冇繼續fd到
屌佢真係好戇鳩,
之後兩個就冇繼續fd到

Btw,cap依個再po ig真係完全反映到佢有幾戇鳩
屌佢真係好戇鳩,
之後兩個就冇繼續fd到

Btw,cap依到再po ig真係完全反映到佢有幾戇鳩
屌佢真係好戇鳩,
之後兩個就冇繼續fd到

分手啫人地
屌仲要叫自己做Oppa 笑撚咗
終於有人屌呢條垃圾
睇佢啲ig叫春story真係
荒唔係想好似ricko咁食女 但又食唔到咩

喂班妹妹仔粉絲仲唔上 你地男神單身日日都好寂寞
真心覺得佢好撚柒 ig story po 英文 grammar 錯曬 全部中譯英 google translate都好過佢 又小氣 比人話幾句 開live係甘話唔care 唔care講黎托柒咩 笑喊
其實佢份人好有問題
有人覺得佢好似蝻仔?

Btw覺得佢好撚扮嘢
佢地兩個男人老狗 唔啱玩咪算 好似分手咁
好撚on9 唔講以為d港女分手係ig叫春
其實佢份人好有問題

摩牙
真心覺得佢好撚柒 ig story po 英文 grammar 錯曬 全部中譯英 google translate都好過佢 又小氣 比人話幾句 開live係甘話唔care 唔care講黎托柒咩 笑喊

佢之前開住live喊添
宜家仲興懷念爺爺咩痴撚線
知唔知個柒字點寫呀
完全唔知佢係邊個
上網搵搵把聲同語氣咁gay既
200%係零仔...
有人覺得佢好似蝻仔?

Btw覺得佢好撚扮嘢
佢地兩個男人老狗 唔啱玩咪算 好似分手咁
好撚on9 唔講以為d港女分手係ig叫春

佢地兩條友根本互r fans
佢份人好on9 有人想知再講
利申 以前同班
咩人黎
利申 以前同班

摩牙
利申 以前同班

摩牙

佢係中學個陣已經gay到淨係同啲女仔玩,我地啲男仔全部都唔so佢。

between佢啲英文真係廢得離譜,有次唔知係instagram定snap個caption打 I was crazy now。 笑撚到
有次係尖東站見到佢
佢個死人樣一睇就認得出
不過成街都冇人識佢 佢仲要著住校服
終於有人屌呢條垃圾
睇佢啲ig叫春story真係
荒唔係想好似ricko咁食女 但又食唔到咩

喂班妹妹仔粉絲仲唔上 你地男神單身日日都好寂寞

感覺佢一定係gay
唔食妹妹
之前睇佢ig 好似話因為manson利用佢既真心 出賣左佢喎
但老老豆豆 我唔覺wallace yim份人有幾真囉

邊度有得睇?

有次佢ig live講 個次好似突登開個live講佢同manson點解不和 以為自己邊個呀
利申 我冇睇 只係事後佢有出ig post 講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞