有人知湯渣當年係雪廠街做乜黎?

84 回覆
15 Like 0 Dislike
[quote]記者探案,方法貧乏,在 wisenews輸入「湯家驊」,得來大量食譜,皆因「湯渣」也一併自動搜尋;轉向 Google,緊隨「湯家驊」的,竟是「衰十一」。湯大狀不解,問:「咩叫衰十一?」得知答案後,他一臉不屑,繼而靜默。有傳他被掌握了黑材料,故言論受制於人,他否認:「有人抹黑我。」

source: http://hk.next.nextmedia.com/article/1269/17307909

律師都唔知咩係衰十一

崩口人忌崩口碗
_ 未 _ _ _ _ _ _ _ _ _

與_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
其實有無證據
🕵️👧👧
淚灑雪廠街 一生為共奴

_ _ _ _ _ 女 _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 為
其實有無證據

有證據坐緊啦

咁你地集體誹謗緊一個資深大律師?
其實有無證據

有證據坐緊啦

咁不如冇證據前乜鳩都唔好討論唔好講好唔好呀?
其實有無證據

有證據坐緊啦

咁你又唔好屈其他巴打…
其實有無證據

有證據坐緊啦

壹仔誹謗?
其實有無證據

有證據坐緊啦

壹仔誹謗?

如果佢告,係咪要攞證據證明自己冇做過?
十一哥
其實有無證據

有證據坐緊啦

壹仔誹謗?

如果佢告,係咪要攞證據證明自己冇做過?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 為

_ _ _ 年 _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ 少 _ _ _ _ _ _
Bam 曬你地account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞