有人知湯渣當年係雪廠街做乜黎?

84 回覆
15 Like 0 Dislike
_ 未 _ _ _ _ _ _ _ _ _

XXXXXXXXXXXXXXX?
XXXXXXXXXXX
我發夢個陣有人話我知
其實唔止衰十一
直頭係玩細路哥
某位前黨友都好呢味曾經比人爆過
不過無證無據不了了之

然後我就訓醒左

其實有無證據

有證據坐緊啦

咁你地集體誹謗緊一個資深大律師?

壹仔誹謗?

如果佢告,係咪要攞證據證明自己冇做過?

是咪林加畫
估唔到佢係咁既人
其實有無證據

有證據坐緊啦

咁不如冇證據前乜鳩都唔好討論唔好講好唔好呀?

智障
其實有無證據

有證據坐緊啦

咁不如冇證據前乜鳩都唔好討論唔好講好唔好呀?

智障

你最醒啦
我發夢個陣有人話我知
其實唔止衰十一
直頭係玩細路哥
不過無證無據不了了之

然後我就訓醒左

老男人玩少男 令人聯想起羅馬貴族 / 中國古代文人雅士嘅生活態度
反而無咁核突
我發夢個陣有人話我知
其實唔止衰十一
直頭係玩細路哥
不過無證無據不了了之

然後我就訓醒左

老男人玩少男 令人聯想起羅馬貴族 / 中國古代文人雅士嘅生活態度
反而無咁核突

點解係雪廠街呢 ?

佢律師樓位址
[quote]記者探案,方法貧乏,在 wisenews輸入「湯家驊」,得來大量食譜,皆因「湯渣」也一併自動搜尋;轉向 Google,緊隨「湯家驊」的,竟是「衰十一」。湯大狀不解,問:「咩叫衰十一?」得知答案後,他一臉不屑,繼而靜默。有傳他被掌握了黑材料,故言論受制於人,他否認:「有人抹黑我。」

source: http://hk.next.nextmedia.com/article/1269/17307909

律師都唔知咩係衰十一

有啲律法好離地
我發夢個陣有人話我知
其實唔止衰十一
直頭係玩細路哥
不過無證無據不了了之

然後我就訓醒左

有冇details
邊個報夢?
湯太
聽講係男仔
我發夢個陣有人話我知
其實唔止衰十一
直頭係玩細路哥
不過無證無據不了了之

然後我就訓醒左

有冇details
邊個報夢?

有無keyword可以問周公
條女之後人間蒸發?
所以今次姦劫都似係保護緊某個重要人物/警犬自己人
講d唔講d
Google又搵唔到
詳細過程係點
竟然
佢有個仔喎

又唔係有個女
[quote]記者探案,方法貧乏,在 wisenews輸入「湯家驊」,得來大量食譜,皆因「湯渣」也一併自動搜尋;轉向 Google,緊隨「湯家驊」的,竟是「衰十一」。湯大狀不解,問:「咩叫衰十一?」得知答案後,他一臉不屑,繼而靜默。有傳他被掌握了黑材料,故言論受制於人,他否認:「有人抹黑我。」

source: http://hk.next.nextmedia.com/article/1269/17307909

大狀唔知衰11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞