岩岩到左英國了

1001 回覆
1619 Like 161 Dislike
想問問樓主隔離要幾日?幾錢左右?
唔駛,自己屋企隔10日,可以自願隔離第5日做多次test,如果-ve就可以即時放監添
死煙鏟
去到英國同人講嘢都冇字幕㗎喇
我都係心諗佢日日係觀塘架
好啦好啦
改返個正經名
去撚到酒店
我用app book果陣已經比左錢
所以Check in完就直接入得房
另外我果間因為可以嗌野食
所以佢問我想唔想拎定一舊錢比佢扣先
如果唔想就每一次嗌完野食就要落reception比錢
睇你點揀啦
但唔肯定其他酒店是咪一樣做法

嗌撚左個10” pizza同兩杯London Pride(是靚晚)
當同自己洗下塵
Total 20.1鎊
老老豆豆唔算太貴

今日完
假印仔
係係係
係咪同留學生一樣300鎊一年?

訂左 岩岩check in果陣比埋我
但聽日先拆
很撚攰
英國食煙好撚貴
樓主等破產
咁幾正喎!指定酒店住10日要成£1750
如果唔使QA幾好,起碼啲戲新啲啊
我去左Gleneagles 做,因為上gov uk講到個test 嘅requirement 都幾specific,所以特登跟左個前人過海去做,但過UK border時先發現,其實啲officer都係求求其,但求你紙上有句英文寫住呢條友covid -ve 就OK,當然要戴番個頭盔,未必個個officer咁hea,但我諗大部分香港醫院,clinic或者lab做嘅covid test都應該ok
個post比樓主個名騎劫左
我揀左彩色
廢事煩
好似三皮幾野
你再睇睇個官網
Qatar red list喎
乜要去酒店隔離咁高使費
可以一早租定樓唔使硬食1750仲未包早午晚硬食貴餐
加油 年尾過離
屋企人一月過左 已搵工 愉快生活中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞