岩岩到左英國了

1001 回覆
1619 Like 161 Dislike
主糧:白米、糙米、coscous、麵、意粉、粟米片、麥片、Alpen
每餐食其中一樣
一日最少食一餐飯,因為米係最平嘅野黎
餸:罐頭魚、雞蛋、急凍肉類、茄汁豆
每日食2、3隻蛋左右,或者開一罐沙甸魚食,屋企有冰櫃嘅話可以去Iceland、Tesco 俾3磅買急凍雞扒,一日食一塊
嫌冇味嘅話就買罐意粉醬,一罐夠我食一個禮拜
另外再買啲菜,蕃茄,買啲生果

我自己就極端少少,但其實正常食,£100乜都夠
我過黎嗰陣仲可以出街買野食
依家唔出得街?
其實靠自己自律 我間酒店冇王管
基本上你蛇出去成日都冇人知

自己要乖乖地
到時搞到要每個鐘敲鳩你門睇你係咪入面就麻鳩煩
我都係用ubereats 食個m記早餐連埋運費都十磅
我過黎嗰陣仲可以出街買野食
依家唔出得街?
其實靠自己自律 我間酒店冇王管
基本上你蛇出去成日都冇人知

自己要乖乖地
到時搞到要每個鐘敲鳩你門睇你係咪入面就捉蟲入屎忽
其實就唔理...
咁多人隔離佢都管唔到
我絕對同意,呢點係吹。

我去過唔同地方住,係講緊hard water 區同soft water 區不停來回。

如果係mineral 飲入身體會甩頭髮,咁萬寜,成哥呢啲未破產?

我試過主要係因為用hardwater 洗頭,mineral 粘係頭髮上,加大咗磨擦力,一撥頭髮自己且甩。再加上因為磨擦力大咗,正常行兩行自己甩果啲,你要撥頭髮先識走。未有錯覺羅

所以,唔怕。conditioner 幫到你。再唔係就短頭髮。包你唔會覺得有分別
巴打有冇諗過去超市買野食叫送貨
朝早食面飽慳番一餐錢
抄名狗肉酸到
巴打想追問多一樣野,香港測肺炎拎report你做邊間我想平啲做政府果個$240,會唔會玩命?
或者搵一個有樓嘅朋友保證你。但你住唔夠一年佢要賠。
如果你真係印地就明佢哋講乜啦,英國政府service 好多印仔,女。
第一次見印老闆有咁多正皮
正常大約£6一隻冰鮮雞
平時見負皮多
揸bno定特區護照出境?
有冇人知到咗可唔可以租車返屋企隔離,我返屋企搭的士要成£300 。
白汁係用嚟點著餅

between, 你份早餐用乜app叫㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞