【要人】中大黃店畀閪客搞

461 回覆
1412 Like 23 Dislike
成個po最好笑係老母打去嘈
竹星妹特別麻煩真係永恆真理
成日食,一次都無誠過俾人閪
根本有啲嘢係雙向,正正常常邊得閒閪你
如果鍾意食菜好推薦食,好鍾意啲配菜
Main就個個都幾好食
就嗌埋嘢飲就好q貴,飲水/食完先出買嘢飲好啲
垃圾港女搞鳩啲有心人
我次次食親都無事
都係食無骨豬手,多飯多多辣
鐵觀音鮮奶茶加珍珠
不過都係貴嘅
:再加咖哩加蛋,可唔可以多少少飯?

出到嚟都係得五啖
全部都係閪客frd
這就是中大村姑
其實你知唔知佢係自稱緊戰狼

同埋哩啲飲食kol的確真係幾煩幾惡頂嘅垃圾嚟,一個二個禮貌兩個字都唔識點寫,而如果層主自認為唔係垃圾嘅,麻煩睇少啲啦
幾隻打手喺度講說話叫人唔好推 好驚呀你地?
我都覺得唔似Jacqueline
睇返條女個Profile同like似真係讀USYD多啲
而家入中大咁嚴,唔係學生點會咁得閒入去食飯
首先多謝各方好友支持我哋小店,但剛剛已經有人聯絡左阿銘作出道歉並表示已經明白自己嘅行為。

另,大學都聯絡左我地,話有關注,話有一些關於死亡恐嚇的訊息和comment ,甚至係直接滋擾。如果事件發展到依家甘,都不是所有人的原意,甚至會對我們公司有困擾,希望大家也不要超出火線。(食花生就算啦)

事已至此相信當事人都上左寶貴嘅一課,而作為店家我哋都放低左喇,希望大家都可以由呢件事慢慢丟淡佢;繼續食好西飲好啡,謝謝。
不如將個西客個樣打格仔..之後 PRINT返佢無著鞋周圍走...
同埋 帶外來野飲既圖片 做示範...貼響門口,教育下其他客戶 ?
十七頁起到底未
條女班朋黨唔係好撚寸 好fame架咩?
咩事走去道歉呀?俾人bully都道歉呀?

https://www.facebook.com/662180230527735/posts/3822606077818452/?d=n
唔算嚴,街外人登記就入到,阿豬阿狗weekend 入去扎營添

臭八婆快啲死喇
咁都唔貼佢ig cm出黎 老細都算仁慈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞