【要人】中大黃店畀閪客搞

461 回覆
1412 Like 23 Dislike
黃又點,態度差做服務業已經死罪,如果聽你地咁多人都話佢d店員串,睇怕個老細都唔係乜好野
好差咩
之前去食佢仲解釋俾我聽咩叫單品朱古力好好態度
不過佢哋好執着戴口罩同除鞋,但係都明白嘅,話晒而家疫情期間
咁我唔知呀,雖然我都係cu人但未食過,因為見上面好多人留言話間野態度差,咁多人去過都覺得態度西,應該都唔會屈佢掛
Push
你就係閪客d frd?
龐can嘅菜都餿咁cc叫咩
佢個炸雞真係冇得輸
叫家長嘈佢地又本事既
學生咁大個人搵老母出面真係戇鳩
push
戰狼Chris表示小兒科
Chris可以明明個客冇錯都屌9佢
唔好係黃店就鳩衝(6)- 屯門咖啡 Kaleido 之唔準用兩枝叉
https://lih.kg/2437197
唔覺佢串 都無聽過身邊啲人話間嘢串

可能中大太多澳牛級數嘅can,閪過paper and coffee嘅canteen staff大有人在...

唔知條女喺中大點生存
咁我又唔敢一口咬定,其實睇完個post都未知個當時人係邊個,姐係Jacqueline?睇曬都好似得佢friend d相
笑撚死上面張profile pic都露唔晒對眼已經勁大陣支那味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞