[女人錢真係好易揾] 呢幾件垃圾竟然賣成5嚿幾水

440 回覆
1676 Like 67 Dislike
Bakery Set $368

Food $50
Package $3
On 9 Fee Balance
你老母日日俾狗屌?
叫撚柒鳩左你細細個好好地讀書,DSE閱讀就唔撚洗拎U

on9
你算醒,你條女知你係ig買蛋糕真係會飛鳩左你,揀個係cake shop買蛋糕既狗公
因為佢冇上過連登
ig shop不嬲多伏野

我跟住間嘢搵
就發現係set嚟
綑綁式銷售
5舊水已經可以去半島食個tea
真係交智商稅
大把人淘寶買毒品
仲以為店主無啦啦yes
唔小心嘔咗....建議樓主加慎入
我都唔問啲人 ig 買野食係咩心態,上面月餅都叫 ok 起碼擺得吓

買蛋糕買麵包個啲真係 R 曬頭,呢啲緊係食新鮮岩岩出爐就最正

嘩屌樓主啲圖仲衰過老麥個黑椒漢堡,睇見都唔開胃
幫你推
好人好者都唔好幫襯ig store
冇保障
佢寫得幾好都係咁話
ching IQ too low, 智商稅都唔洗交🤓
以為最尾嗰幅係西蘭花🥦
係我就係佢地面前直接dump撚左佢,包佢地冇下次
點解仲可以有人喺 igshop 買野食
Ig買野食唔垃圾?有講錯?你老母全家都弱撚智,講咩讀書,你字都唔撚識,乖乖地做肉便器好過啦,你都係你老母俾隻狗屌到高潮中出生黎,搵到你老頭未?扮狗叫可能搵得返
我屌 駛唔駛成叉嘢
利申: 上年買望月8件抹茶流心先3舊水, 食法同你po嘅一樣 個死TB邊位呀
老實講ig訂蛋糕唔係話完全唔訂得
有d係工廈工場,只係無門市/街鋪
有食物廠牌既,相對穩陣
Eg: Y2 cakes
樓主自己on9姐
宜家間舖搵枝槍指住你個頭叫你買?
Ig啲相都好撚樣衰囉 張張都綠色
你食開屎?
啱呀,呢度人人都兩袖清風唔洗考慮對方感受

返返正題
呢間嘢見到真係掉頭走
佢wiki仲要勁detail嗰下先嚇人
依啲垃圾唉豬shop,10間有12間無food factory牌,建議報食環送佢一程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞